Sayfa 86/571 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 681 - 688 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. Beyler %35 net kar verdi 2 günde niye beklersiniz daha 21.50 kusurlu fiyatlardan sarınız gitsin daha ne biliyosunuz ki.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by korfece Yazıyı Oku
    Beyler %35 net kar verdi 2 günde niye beklersiniz daha 21.50 kusurlu fiyatlardan sarınız gitsin daha ne biliyosunuz ki.

Arzdan alamayıp da 20 21 lerden alanlar var hocam. Mesela ben

3. Ben derin ki o kişiye neden %35 Aşağıdan almak varken ordan alırsın daha geride 400 tane kağıt var gözünü kapat rastgele bile alsan kar var. Senin ki çöldeki kutup ayısı vakasına benziyo.

Ben arz dan alamadım alım yeri gelirse gözu kapalı alacam benim icin temettu önemli uzun vade düsunenler yıllarca ekmegini yer

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bunların temettü vereceğine güvenmem bilançoda gider kaleminde bir yere karı montaj ederler diyeceğim şuki neden yabancıya satmadılar bundan sonra yabancı gelirmi...ytd..

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tabanı da tam olarak 15 gibi bilerek denk ayarladılar bence p.tesiye hazırlık, kap haberinin yansıması mutlaka olacaktır ancak yedire yedire satışlara devam edeceklerdir ayrıca da hala 2 lerde sürünen Trabzonspor hissesine sahip çıkamayanlar şimdi çıkıpta limanlarına mı sahip çıkacaklar göreceğiz hafta başı.

7. Pazartesi artı açsın yeter ki

8.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Tabanı da tam olarak 15 gibi bilerek denk ayarladılar bence p.tesiye hazırlık, kap haberinin yansıması mutlaka olacaktır ancak yedire yedire satışlara devam edeceklerdir ayrıca da hala 2 lerde sürünen Trabzonspor hissesine sahip çıkamayanlar şimdi çıkıpta limanlarına mı sahip çıkacaklar göreceğiz hafta başı.
    Taban mi yapar diyorsunuz

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 86/571 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •