bugün birleşme başvurusu son gün...en geç akşama haber düşecek...
bugün birleşme başvurusu son gün...en geç akşama haber düşecek...
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR
MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.
MRDIN
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
15.05.2020 17:46:35
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Unvan DeğişikliğiA+ A-
Özet Bilgi
Unvan Değişikliği
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Unvan Değişikliği
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Eski Unvan
MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Yeni Unvan
OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI ANONİM ŞİRKETİ
Unvan Değişikliğinin Tescil Tarihi
15/05/2020
Açıklamalar
Şirketimizin 27.03.2020 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunda yeni unvanı OYAK Çimento Fabrikaları Anonim Şirketi olarak değişmiş olup 15.05.2020 tarihinde Mardin Ticaret Sicil Müdürlüğünde tescil edilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Hayırlı olsun az önce haber düştü maşallah
Birlestikleri gunun acilisinda serbest marjmi olacak?bilen varmi..
Ytd
Hayırlı olsun. 27 Mayısta Oyak çimento olarak işleme açılacak
Birleşmeye İlişkin SPK Başvuru Tarihi 31.12.2019
Birleşmeye İlişkin SPK Başvuru Sonucu ONAY
Birleşmeye İlişkin SPK Onay Tarihi 20.02.2020
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 27.03.2020
Genel Kurul'da Birleşme Konusu Görüşüldü mü ? Kabul Edildi mi ? Kabul edildi
SPK Başvuru Tarihi 15.05.2020
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 15.05.2020
Pay Dağıtım Tarihi 21.05.2020
Ödeme Tarihi 27.05.2020 * Payları Borsa'da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına giriş yapılacağı tarih.
Kayıt Tarihi 22.05.2020 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Devralma Yoluyla Birleşilen Şirketlerde Süreç Tamamlandı mı? Evet
Ek Açıklamalar
Şirketimizin, sermaye tadil metninin onaylanması ve artırılan sermaye tutarına ilişkin ihraç belgesinin çıkarılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurul'una (SPK) yapmış olduğu başvuru 15.05.2020 tarihinde onaylanmıştır.
Adana Çimento Sanayii Türk A.Ş. A Grubu hisseleri için pay değişim oranı 2.08110304, Adana Çimento Sanayii Türk A.Ş. B Grubu hisseleri için pay değişim oranı 1.47448659, Adana Çimento Sanayii Türk A.Ş. C Grubu hisseleri için pay değişim oranı 0.29795106'dir.Adana Çimento A,B,C grubu paylara verilecek pay grubu MRDIN, Payların nevi hamiline'dir. OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş'nin (Eski unvanı Mardin Çimento Sanayii ve Tic. A.Ş.) SPK onaylı sermaye tablosu ekte sunulmuştur.
Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.
Hayirli olmasini temenni ederim.Bundan sonra ben de takip.edecegim cimento alanini...
Umarim ortak olurum piyasa hareketlerine gore hareket edecegim.
Ytd elbette...
"Memleketim varsa Ben de varım."Vehbi KOÇ [emoji1250]
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
Yer İmleri