dostum paranın bir değeri olmalıki millet çalışşsın devran dönsün.
sen diyorsunki. çin para bassın bize yollasın biz tüm borcu ödeyek. ohh mis.
veya hibe etsin vs.
sonra başka ülkelerde böyle yapsın kimsenin kimseye borcu yok oh mis.
paranın değeri ne olur ozaman hiç bir anlamı kalmaz kaıttan başka sobada yakarsın ancak. niye kimse üretmez nede olsa para yağıyor gökten. kendi ekmeğini kendin yaparsın vs.
yok oyle de demiyo canim tl tahvil alsin bizden dolar versin bize
ama bizde karsiligi olmayan tahvili ondan yuan borc alip basak
ben oyle anladimda
oyle kim kime bul karayi al parayi yaptirtir ya
aslinda cin boyle bi babalik yapsa pilavi cubuklan yirik
hade be olm cin
5bin yillik tarihinde bi kez risk al riks
oku oku bitmedi neymiş dolar shortlamış merkez dökme suyla degirmen dönseydi sıkıntıya giren her ülke bu yöntemi denerdi asıl konu siyasi yani abd ile anlaşamıyorsun iblid belası kapında iç piyasada fiyat veren yok ticaret durdu bankalar alacaklarını muhtemelen daha az tahsil edecek ama sendikasyon borçları var borcuna karşılık sana telekom yada tavuk fabrikası vereyim diyemez bakan açıkladı ımf yok herkez morfinlenmiş anlayan yok acı ilaç mecbur içilecek sonuç döviz yukarı para kazanamayan yada az kazanan hisseler aşagı başkada lafım yok
bankalarn para bulma sorunu benim aklıma tek bir şey getiriyor söylemeyeyim diyorum ama aklımdan da çıkmıyor.
"Toplanın ortaklar ödeme var para yok atın bakalım hepiniz 3-5 kuruş.." bedelli sermaye artırımı..
bedelli artırım mı itibar zedeler ödenecek borcu ertelemeleri mi ? ceo nun işi zor)
JP Morgan, yayımladığı raporda kötüleşen finansal şartlar ve daha sıkı likidite şartları nedeniyle 2018 yılı için GSYH büyüme tahminini %3,7den %3,5e çekerken 2019 beklentisini ise %2,8den %1,1e indirdi
Yer İmleri