VIX 2008 krizinin ilk zıplamasına kadar yükselmiş.
her gün yüzde 4-4 düşen küresel piyasalar daha hızlı çakılmaz umarım...................
VIX 2008 krizinin ilk zıplamasına kadar yükselmiş.
her gün yüzde 4-4 düşen küresel piyasalar daha hızlı çakılmaz umarım...................
kredi genişlemesinin .... çıkardınız uyarıyoruz diyor. Mr. Robin.
Velhasıl O.Ç. bitmez, bu topraklarda...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Termal kameranın anlamsızlığı, taze taze Bizanstan geçmiş Nijeryalı.
Tamam, termal kamera yine de kurarsın ayıklanmış ayıklanmıştır, emme çok büyük önlenmiş gibi anlatmazsın.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Abd borsaları keza tüm dünya borsaları aşırı şişmişti virüs bahane oldu hepsi birden satış yediler yiyecekler.
Bu hengamede abd tahvilleri resesyon ve kriz korkusu ile düşük getirisine rağmen güvenli liman oldu.
Abd hisse piyasası sert düşünce fonlar ay sonu pozisyonlarında zararı azaltmak adına altınları satmaya yöneldiler diye düşünüyorum.
Haftaya 1600 üstüne atmasını bekliyorum. Atamazsa zaten gömün gitsin böyle güvenli liman mı olurmuş derim.😉
Dolar tl konusunda ise dünya tersine dönmez ise yönü belli. Az gittim uz gittim dere tepe düz gittim modunda devam edecektir diye düşünüyorum.🚀
Hastalık ve savaş yanında para konuşmak yavan oluyor ama mal canın yongasıdır misali oldu bu yazı gece gece.☺
JR: "Ayın son gününde, bazıları düşen borsada pozisyonlarını devam ettirebilmek için altın sattı.
(Cash ihtiyacı), bazıları kar realizasyonu için sattı.
Fiyat baskısı devam ediyor, altın rallisi önümüzdeki hafta devam eder."
https://twitter.com/jamesgrickards/s...957787136?s=21
Aklın yolu bir. Haftaya düştüğü yerden sert yukarı gider, no problem.
FED doların fişini çekti geçmiş olsun. Ama ne ballı Merkez Bankamız varmış yav. Bu kadar bal ancak olur.
Yer İmleri