FED/MESTER: EKONOMİ GERÇEKTEN İYİ BİR YOLDA VE ENFLASYON DAHA KALICI
Fed/mester: Ekonomi mart'ta şimdiki gibi görünüyorsa, toplantıda faizlerin yukarı yönlü hareketini destekler
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Fed/mester: Fed belki gerektiği yerde enflasyonun yüksek olması sebebiyle politika duruşunu yeniden dengeleyebilir
Dünya bankası, türkiye için 2022 yılı büyüme tahminini %3,0'dan %2,0'a indirdi- bloomberg ht
*Dünya Bankası, Türkiye için 2022 yılı büyüme tahminini yüzde 3,0'dan yüzde 2,0'a indirdi- Bloomberg HT
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
cari açık düşerken büyüme de düşüyor... büyüme düşünce de borsanın şahlanmasını beklemek pek mantıklı değil haliyle...
1.5-1.6 centlerde sürünürüz...
ne demiş şair Yoda; fear leads to anger... anger leads to hate... hate leads to suffering...
hem de filozoftu kendisi... ruhu şad olsun...
Bofa 3 günde 30 milyon mal satmış şişe de. Sattığım ereglileri şişe ye geçiriyorum. Bofa'ya karşı pozisyon açıyorum...
Gel bakalım kanser algoritma...
2375 den ise 10 tane long yaptım. Seans sonu yukarı beklentim var...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer İmleri