Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Mart kontratlarında *zarar* yazma durumu için bunları yazdım. Ayrıca viopta yaptığı işlemleri ben kar ettiği durumlarda da kar olarak kabul edemiyorum. Bunları da bir çeşit sterilizasyon (piyasadaki para arzını azaltma) olarak görmek gerekli. Zira tcmb bu *karı* para arzının dışına aldığı anda zaten sonsuz TL'nin bulunduğu bir kuyuya atıyor. Tek fark sene sonunda bu karı hazineye verebiliyor , ama bu *kar* diğer yarattığı fiktif kar kalemlerine göre devede kulak.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Anladım tesekkürler arkadaşlar [emoji106]
Mb bilmem ama ben viopdan hep zarar yazdım [emoji17] forex tehlikeli derler ama fx inanın daha mantıklı viopa göre en azından 24 saat açık piyasa ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
siz yerel seçimlerin sadece yerel yönetici seçtiğini mi sanıyorsunuz?
belediyeler siyasi partilerin para çevirdiği, iş verdiği, rant sağladığı, yandaşa ihale verdiği en önemli kollarıdır. sacın bir ayağı kırıldımı iktidar için çöküş başlayacaktır.
diğer ataraftan %50nin altında alınacak her oy yine erken seçimi gündeme getirecektir. 40ın altında oy aldığını veya büyükşehirlerin yarısını kaybettiğini düşünürseniz iktidarda kan kaybına engel olamazsınız.
demokrasilerde adı ne olurda olsun her seçim halkın iktidara karşı bir güven oylamasıdır. halk memnun değilse iktidarı değiştirebilir. referandum oylaması dahil. bunu asla unutmamak lazım.
Yer İmleri