#ŞantınSeçimNotları
PushpinEndeksler sert şekilde geriliyor. Muhtemelen Biden'ın 15% puan önde olduğunu iddia edenlerin neden Mavi Dalganın olmadığına dair açıklamaları olur. Anketler 2016'dan sonra yine kamuoyunun nabzını yanlış ölçmedi, kamuoyunun kendisini oluşturmaya çalışıyor.
Translate
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Sakinleştirici almadan başlık okunamaz hale gelmiş dili kuru biri yüzünden.
Çocuğun olduğunda ona 20 yıllık borç bırakarak öl. Seni ömüüür boyu güzelce yad etsin"vay be geleceğim için neler yapmış canım babam" diyerek.
Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.
Demokrat Parti siyah Amerikalılar, Katolikler, Yahudiler, göçmenler, kadınlar, azınlıklar ve yüksek eğitimli kişiler arasında destek bulmaktadır. İşverenlerin ve büyük firmaların karşısında işçilerin ve çalışan kesimin yanında yer alır. Kürtaj haklarının kısıtlanmasına karşı kesin bir tavır almıştır. Eşcinsellerin ve diğer azınlıkların haklarını savunan bir siyaset izler. Devletin gerektikçe vergileri artırarak, az gelirli yurttaşlara daha geniş olanaklar sağlaması yanlısıdır. Çevre kirliliğini önleme konusunda titizlik gösterir. Dış siyaset konusunda Cumhuriyetçi Parti'ye göre daha ılımlı bir tutum sergiler. Silah serbestliği kanununa sıcak bakmaz.
Cumhuriyetçi Parti vergi yükünün azaltılması ve firmalara yasalarla getirilen kısıtlamaların azaltılması yanlısıdır. Sosyal konularda muhafazakâr bir tutum izler. Özellikle dindar Protestan grupların (Evanjelist) desteğine sahiptir. Kürtajın yasaklanması gerektiğini savunur. Protestan ağırlıklı güney eyaletlerinde büyük bir desteğe sahiptir. Ayrıca Silah Serbestliği Kanunu'nu destekler.
kime oy veriyorlar kimi destekliyorlar
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
biden trump şey gibi düşünün
biden 15 il kazanmış
trump 25 il kazanmış
biden nüfus 150 milyon istanbul ankara izmir bursa vs.
trump nüfus 100 milyon bartın-niğde-batman-sinop vs.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dövizle maaş alan varmı burda? Ciddiyim sürekli ekonomi bakanıda dahil bunu diyor yahu dövizle almıyor lakin dovizle hesaplanan ürünler karşısinda tl ile aldigi para cücük gibi kalıyor kapiş? Hani sen ekonomi bakanısinda karşindaki soru soran neden sus pus oluyor anlamadım neden ben örnek veriyorum alman araba markasindan bir tane alicam 0 demiyorum ha zaten alamayizda 2 ci eline bile 200 300 binler neden ödemek zorundayim? Diyeceksinki alman degilde türk otosu al ornek ver hangisi ucuz? Anca boş boş iyi yaptiklari seyleri gormezden gelmeyin diyosunuZ bende yazin iyi seyleri vala özur dilerim
Yer İmleri