Sayfa 866/1004 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,921 - 6,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Bu sopa Haziran 2023'e kadar nasıl dayanacak? Hayır yani yine aşıyor. Valla sürekli gülüyorum bu acınacak halimize.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
    Borsa yine coştu,acep kim yaptı?,ben cöleliden şüpheliyim 2120 şu ara %2 üstünde artıda...Neyse bedava aldıklarımı bir takip edeyim uygun buldummu dehlerim.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ne diyoBugün tekrar toplantı var,yani çay partisi,birşey çıkacağını sanmayın.Aşağıdaki söylemde inatlık devam ediyor.

"BENDEN BAŞKA BİR ŞEY BEKLEMEYİN"
    Faiz indirimi kararıyla ilgili çok net mesajlar veren Erdoğan, "Büyüme rakamlarımızla üretimimizle, istihdamımızla ihracatımızla tüm göstergeler, ülkemiz bakımından küresel çapta başarıyı işaret ederken, kurda yaşanan dalgalanmaları bu çerçevede değerlendirmek lazım. Neymiş efendim faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin. Bir Müslüman olarak nasslar (dinen kesin emir) neyi gerektiriyorsa, onu yapmaya devam edeceğim. Hüküm bu. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin faiz oranlarıyla enflasyon 10 katı bulmuşken bizim yaptığımız faiz indirimleri bu tablonun gerekçesi olamaz. ABD'ye Avrupa'ya bakın. Hepsinde durum felaket." ifadelerini kullandı.
    https://www.msn.com/tr-tr/haber/turk...edgdhp&pc=U531
    Bilmediğimden soruyorum o nass bugünlerdemi gelmiş?

19 yıl once yokmuymuş?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    17.10

Son 1 haftada ki %20 lik artış aynen olursa bu hafta sonu 20 ye denk geliyor. Umarım olmaz.cidden doların çok artmasına sevinmeyin. Ekmek fırınları 10 lira olması gereken ekmeği 2.5 a satıyor şu an.

Kullandığımız elektrik doğalgaz bile dolar 8 liraya göre geliyor ve bedava şuan.

Herşeye tüm döviz farkı yansıtılırsa o zaman görürüz ..
    su anda TR'da benzin Katar'dan ucuza satiliyor. Bu boyle ne kadar devam edecek.

5. Madem nas a göre hareket edeceğiz, arkasından o hal olmaz serbest piyasaya devam neden diyorsun. Madem nas kesin emir, kur'an da başka kesin emir yokmu? Şeriat devletindeysek herşeyi ona göre neden yapmıyoruz?
    Madem artık çin e alternatif olucaz, üretim ekonomisine geçiyoruz. Neden düne kadar "bir kuşak, bir yol projesi" ni öve öve bitiremediniz.
    Hani süper lojistik merkezi olacaktık. Hem çin in işini kolaylaştıracaksın, hem çine rakip olacaksın (mısın?).
    Bazı arkadaşların dediği gibi.
    Kendime masallar!!! Hem andersen, hem lafonten den.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Seçim kararı çıkana kadar kendimi finansal piyasalardan emekli ediyorum..Ne döviz ne de borsa tarafını takibi bırakıyorum...

Aslında tam da Bohçalının pisküvet diyip masayı devirme zamanı ...Ben Bohçalıya güveniyorum....

7.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Bilmediğimden soruyorum o nass bugünlerdemi gelmiş?

19 yıl once yokmuymuş?
    Londralilar hastir i cekince , Bae de nas i hatirladik

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    17.10

Son 1 haftada ki %20 lik artış aynen olursa bu hafta sonu 20 ye denk geliyor. Umarım olmaz.cidden doların çok artmasına sevinmeyin. Ekmek fırınları 10 lira olması gereken ekmeği 2.5 a satıyor şu an.

Kullandığımız elektrik doğalgaz bile dolar 8 liraya göre geliyor ve bedava şuan.

Herşeye tüm döviz farkı yansıtılırsa o zaman görürüz ..

şu dedikleriniz bile dolarda durmayı gerektiriyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 866/1004 İlkİlk ... 366766816856864865866867868876916966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •