Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
4 Eylül Sivas Kongresi kararları :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaşlar
Sivas kongresi paylaşımı yapılınca aklıma geldi.
Geçen ay (22.07.2021) Sivas'ta, Atatürk ve kongre merkezini gezdim.
Aşağı yukarı 1 saat 15 dakika civarı vakit harcadım. YETMEDİ.
17:00 kapanıyor.
Giriş ücretsiz.
Türkiye'de, milli mücadeleyi, kurtuluş savaşını, Anıtkabir dahil, bu kadar güzel betimleyen bir müze görmedim.
1 saat 15 dakika yetmedi.
Bir dahaki gidişimde, sabahtan gidip, doya doya gezmeyi planlıyorum.
Bunu da, borsacılara not düşelim.![]()
Sayın izmut, içinde vatan sevgisi olana o bina içerisinde dediğiniz gibi 1,5 saat yetmiyor. Bi bilseniz, o meydana oturup da önündeki tarihi yapılarla birlikte o binayı dışarıdan günlerce izlemek bile yetmiyor. Bu ülkenin Cumhuriyetin temelleri orada. O temeller oraya ne kadar sağlam çakılmış ki bu kadar yolsuzluğa, haksızlığa ve hırsızlığa rağmen bu ülke dimdik ayakta. Bence her Türk çocuğunun mutlaka ama mutlaka görmesi gereken ve nesillerimizin kuvvet alacağı yerlerden bi tanesi orası.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri