Sayfa 87/573 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 4580 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1
    Adamlar maçı 8-1 e getirmiş...

Maçı anlatan eleman hala çok organize ataklar yapıyoruz diyor...

Bunları anlamak güç ������
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

hemide full yedeklerle
    bir halt olacağı yok.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Güzelhazırlanmış,teşekkürler...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Galatasaray Futbol Takımı, Fenerbahçe ile oyanacak derbi maçı için yaptığı son idmanı taraftara açık bir şekilde Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleştirdi. Ancak bu idmanda bir taraftarın yaptığı hareket olay oldu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fenerbahçe Doğuş 79 CSKA 81 MS

Büyük şansla atılan son saniye basketiyle kaybettik ama son zamanlarda izlediğim en güzel maçti. Wanamaker yine kötüydü bayagi oyundan düşürdü bizi, böyle üst seviye bir maç oyuncusu olmadığını yine gösterdi . Yinede Harika bir macti her iki takımda bu ligin en iyi takım olduğunu gösterdiler . Sadece 8 top kaybı yapan karşı takıma karşın biz 18 top kaybı yapmamıza rağmen son saniyede kaybettik.

Obradovic eleştirilecek bir hoca degil , Harika isler yaptı takımı buraya getiren en öndeki kişidir ama son period başlarken 4 sayı öndeydik ama hic birlikte oynamamış guardsiz bir 5 ile son periyoda başladık ve 7-0 ile geri düştük.. Mutlaka bir düşüncesi vardır hocanın ama karşı takım sakası olmayan bir rakım neden böyle yaptı anlayamadım .. Ama yinede 2 kat top kaybı yapan bir takım olarak cska ile basa bas oynamamız bizim nedenli Harika bir takım olduğumuzu gösteriyor .

8. Obradovic ne zaman halka arz olacak ? Uzun vade hisselerini almayı düşünüyorum. Bu arada obra ya laf eden taş olur. Canım hocam.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sayfa 87/573 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •