Sayfa 87/206 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 1642 madde; 689 - 696 arası.

Konu: PEHOL - Pera GMYO

1. haber iyi....Hikayesi olan hisse gider..

Alıntı Originally Posted by keskin333 Yazıyı Oku
    Bu hisse 6 senedir sirtimdabir kulfet bu haberin faydasimi zararimi var yatirimciya

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/641953
    DOSYALAR:

DEVRE KESICI UYGULAMASI 2017-11-20
    DIL SECIMI
    TURKCE
    INGILIZCE

BILDIRIM ICERIGI
    ACIKLAMALAR

ACIKLAMA PEGYO.E ISLEM SIRASINDA SUREKLI ISLEME ARA VERILMIS, TEK FIYAT EMIR TOPLAMA BASLAMISTIR.

YTD

2. arkadaşlar hayırdır bir haber mi çıktı yada yada çıkacak? bilgisi olan var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    arkadaşlar hayırdır bir haber mi çıktı yada yada çıkacak? bilgisi olan var mı?
    millete senet basmaları için hep düşmez çıkmasıda lazım

4. yere carpinca ziplayan olu kedi olabilir, yada tahtada oynayan buyuk abi ben ne dersem o olur hareketi cekiyor, ister 30 kurus ister 140 kurus. yada dagitacagi son kalan mallari da satmak icin millete gel gel yapiyor. Ama surasi kesin, tam bir kumar kagidi. 90 krs dan 103 e cikip oradan soluksuz 69 a kadar dusmustu. simdi 69 dan 82 ye yine 13 kurus(sevmedim bu 13 krs u) Eger ayni senaryo gerceklesirse ve ani sayida kademe basarsa 48 krs a kadar yolu var demektir.1 saat icinde kendi mallarini aldi. bu defa ne olacak? tekrar asagi mi? yoksa yeter artik yukari mi? Allah ve spek bilir. tam kumar yaw
    Dikkatimi cekti bugun borsada tum cer cop kagitlarda yukari yapmis. Sanki tek merkezden hareket ediyorlar. mal toplayacak adam cok kisa surede hisseyi bu kadar hizli kaldirir mi? baskasina alim firsati vermemek adina almis da olabilir ama tersi de mumkun.2 gun daha izleyip karar vermek daha mantikli.
    YTD
    pegyo.jpg

5.  Alıntı Originally Posted by DRJIVAGO Yazıyı Oku
    yere carpinca ziplayan olu kedi olabilir, yada tahtada oynayan buyuk abi ben ne dersem o olur hareketi cekiyor, ister 30 kurus ister 140 kurus. yada dagitacagi son kalan mallari da satmak icin millete gel gel yapiyor. Ama surasi kesin, tam bir kumar kagidi. 90 krs dan 103 e cikip oradan soluksuz 69 a kadar dusmustu. simdi 69 dan 82 ye yine 13 kurus(sevmedim bu 13 krs u) Eger ayni senaryo gerceklesirse ve ani sayida kademe basarsa 48 krs a kadar yolu var demektir.1 saat icinde kendi mallarini aldi. bu defa ne olacak? tekrar asagi mi? yoksa yeter artik yukari mi? Allah ve spek bilir. tam kumar yaw
    Dikkatimi cekti bugun borsada tum cer cop kagitlarda yukari yapmis. Sanki tek merkezden hareket ediyorlar. mal toplayacak adam cok kisa surede hisseyi bu kadar hizli kaldirir mi? baskasina alim firsati vermemek adina almis da olabilir ama tersi de mumkun.2 gun daha izleyip karar vermek daha mantikli.
    YTD
    pegyo.jpg
    öyle de olabilir böyle de olabilir, düşebilir de çıkabilir de.
    bu şekilde yuvarlak yorumların hiç bir faydası yok.düşse de haklı çıkacaksınız çıksa da.
    sonra da ben demiştim işte olacak.

alan da kendi satan da kendi zaten.zirveden %50 düşmüş kağıda kimse yanaşamaz korkudan.Ancak benim gibi yüksek maliyetli adam bekler.zaten düşmüş düşeceği kadar satmadım gerekirse tuvalet kağıdı yaparım.ister götürür ister süründürür kendi bileceği iş.Ama gayrımenkulden kısa sürede çıkma işi realiteye dönüşürse bu pilav çok su kaldırır.yoksa zaten batmışım ha 80 kuruş ha 50 kuruş anasını satayım. battı balık yan gider.
    Ytd.beni bağlar.

6.  Alıntı Originally Posted by peugeot Yazıyı Oku
    öyle de olabilir böyle de olabilir, düşebilir de çıkabilir de.
    bu şekilde yuvarlak yorumların hiç bir faydası yok.düşse de haklı çıkacaksınız çıksa da.
    sonra da ben demiştim işte olacak.

alan da kendi satan da kendi zaten.zirveden %50 düşmüş kağıda kimse yanaşamaz korkudan.Ancak benim gibi yüksek maliyetli adam bekler.zaten düşmüş düşeceği kadar satmadım gerekirse tuvalet kağıdı yaparım.ister götürür ister süründürür kendi bileceği iş.Ama gayrımenkulden kısa sürede çıkma işi realiteye dönüşürse bu pilav çok su kaldırır.yoksa zaten batmışım ha 80 kuruş ha 50 kuruş anasını satayım. battı balık yan gider.
    Ytd.beni bağlar.
    ne dememi bekliyorsun ki, tahtanin sahibi degilim, sahibi olsam olacak olanin tersini soylerim zaten. Ama sonuc olarak glyho in gayrimenkul pazarindan cikmasi disinda olumlu/olumsuz zerrece sey yok. Endex ha gumledi ha gumleyecek, spekulatif kagitlar boyle zamanda alici bulmak icin suni olarak 1 gun yukselir 5 gun duser. Benim fikrim su, endex duserse bu kagit 2 kati duser su ana kadar oldugu gibi ama son karari tahta sahibi verir. Sonucta kar etmeyen bir sirketin hissesindesiniz. bunu bilin ona gore pozisyon alin. 2 gun sonra yonu daha net belli olur. Ama 0.69a yine gelecek muhtemel..
    YTD

7. ICBC ile 2 gündür aldığı malı Metro geri geldi havası yaratarak basabilirler dikkat etmekte fayda görüyorum.

8. Bakıyorum bütün uyaran arkadaşlar konularında uzman ve çok bilgililer Teşekkür ederim kendi adıma

Anlayamadığım ilk yazılarını burada yazıyor olmaları Sağolsun lar

Pes diyorum başka da bişey demiyorum Bu kadar amatör olmayın
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

Sayfa 87/206 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •