Sayfa 870/1003 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by ufuk Yazıyı Oku
    Dolar bazında zaten batmışım.
    Vadesi gelen liraları buraya taşıyorum.
    Merkezden de yine faiz indirimi bekliyorum.
    Mevduatın yarısı lira olduğundan, bu filmin sonu kötü bitecek bence.

Merkez , swapla birşeyler bulmaya çalışıyor.
    işin nereye dayanacağı çok belli.

Bu arada sayın 666 'ın bahsettiği EMD olayı çok ciddi.
    http://www.emo.org.tr/ekler/59f94d44...pdf?dergi=1017
    Tanidigim ev alirken bakti, felaket rakamlar cikmisti. Yakinda yuksek gerilim hatti varmis, gorulmuyordu da.

Oteki yazdigimi zaten okuyan okudu. Arkamizda iz birakmayalim.

Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Bir varil petrol alana 37 dolar üste vereceklermiş 🤣 koş sevim koş. Teknik durum diyorlar. Yinede çok şaşkınım hocam.
    E acayip papaz kacti oynuyorlardi. Papaz kacti en sonunda iste.

Hep derlerdi ya su depoya benzin dolduralim sakalayalim diye. En iyi zamani bugunmus.

Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Bişey diyeceğim ordularım göre olurda yüzde 700 bedelli gelirse ben 80 bin lota kaç para ödüyecem
    Ruchanlari satiyorsun, bir zararin olmuyor ya da yeni para sokmana gerek kalmiyor, merak etme.

Bedelli falan yok ayrica.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    aynen öyle Komutan, verecekler değil verdiler çünkü bu seviyeden işlem oldu bile, satıcı elindeki ham petrolü alması için alıcıya varil başına 37.63 dolar ödedi.

Vay anasına ya. Depolama, çıkarma maliyeti vs. durumundan teknik durum diye lanse ettiler. Demek işlemde gördü bu fiyattan. Sanki kırmızı kar yağacak dedikleri bu olsa gerek. Küçük dilimi yutmuş durumdayım. Tarihte ilk b iş r şeylere şahit olduğum için. Torunlara anlatılır artık bu iş.

Bu secbul da cetin ceviz cikti. Cok fazla seveni varmis, hemen pasifize edildim. Neyse baska birine bakayim.

Saka yaptigimizin da farkindasinizdir herhalde ortaklar.

Asya pyasalari ekside, futurelar ekside, VIX %15 artmis. Yildiz da birakip gitti bizi maalesef.

8. Cuma günü doları sattığım rakamda duruyor yine dolar, üçgenin ucuna geldi. Bir karar vermesi lazım. Yukarısı uzay yolu, aşağıda ise değişik katmanlar var. Dolarda speği olan bir emtia aşırı ilgiden hoşlanmıyor. İnvesting okunduğunda çok rahat anlaşılır. 6,970 üstünde yeni kanala geciyor. olması gereken 6,90-6,80-6,70 gibi bir düzeltme hareketi. Bunu yapar mı yapmaz mı bilmek zor. Merkez bankası swap anlaşması peşinde olduğunu yazdı. Anlaşma gelmeden aşağı inmem diyor.

Sayfa 870/1003 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •