seneye yükselirse milyonluk hesabını paylaşır .. ozaman ne diyecen
bu topicin derdi şu bu döngü ben bildim bileli devam eder durur.
% 700 yükselmiş bistte burada çoğu kimse malak gibi arkasından bakmıştır.
% 5 düşsse .. herkes akıl verir
bir insan en kolay kendini kandırır dayucum.
ben bir iddiada bulunmadım zaten.. iki önceki yazımda da söyledim bu işler birazda şans.
ama burada 25 senedir paramı katlıyorum diyeni çok okudum.))
bistin % 600 - 700 lük rallisinde milyonluk hesap paylaşan ömründe grafik bile görmemiş tonla tecrübesiz yatırımcıda gördü bu gözler.
sasa erdemoğluna geçtikten sonra güzel paralar kazandırdı insanlara bende kazandım arada burada paylaştık şimdi kardeşim bir tahtanın doyum noktası vardır fiyatlama olarak , yatırımda yapmış borca girmiş , dünya piyasası ortada , patronu tahtasını kontrol altına almak isteyenleri görünce çıkmış benim tahtam 80 üzeri etmez demiş daha ne yapsın bunları görmeyip tweter kuşlarını dinlersen hiç kusura bakma acımam çünkü o kuşlar çoktan uçup başka diyarlara gitmiştir.
Borsaya yeni gelenler kolay para kazanmaya geliyor bu yüzden hiç bir donanım almadan kulaktan üflemeyle hareket ediyor .
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
düştük borsa denen bir bok çukuruna..uğraş dur
Adamın hiç bir donanımı yok trade etmeye geliyor veya yatırımcı olmak istiyorum diyor yav sen kendini geliştirmek yerine şuraya gidicek buraya gidicek diyerek sağdan soldan duyduğun tahtalara giriyorsundonanımı olmayan , strateji planlaması yapamayan gidicek profösönele teslim edecek onun yapamadığını o yönetecek bu kadar basit.Ama iş başka kısa yoldan zengin olma
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri