Sayfa 874/1004 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku
    5.50 - 6.00 kurdan 128 milyarı "stoklayanlar" şimdi seç beğen al modundalar.
    evt hocam 128 milyar doların kimlere satıldığı ortaya çıkıyor müsiad lı bademler 6 liradan istiflemişler dolarları şimdi padişahım çok yaşa modundalar

2. Burdan sonra dolar daha çıkarmı ne diyorsunyuz. Yani biryerde kar satışları başlaması lazım ne olursa olsun.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Burdan sonra dolar daha çıkarmı ne diyorsunyuz. Yani biryerde kar satışları başlaması lazım ne olursa olsun.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam kar satışı olması için, satışı yapanın yönelebileceği bir alternatif enstrüman olması lazım. Var mı şu anda öyle bir alternatif?

Trade edeyim deseniz bugün sattığınız fiyata yerine koyabileceğinizin bir garantisi var mı?

Allianz Baş Ekonomi Danışmanı Muhammed El-Erian Bloomberg'deki yorum yazısında Türkiye ekonomisindeki gidişatı değerlendirdi. El-Erian ekonominin genele yayılan bir krizden kaçınmak için Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz indirimlerini tersine çevirmesi gerektiğini söyledi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bende şu meşhur faizle ilgili ayetler var sanıyorum, e bu surenin ekonomiyle ne ilgisi var şimdi ki diline dolamış ?

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Devamlı zat Nasss diyor,anlamı basitinden aşağıda,tabiki yönetim silmesse,sadece bilgi amaçlı yazdım

NAS SURESİ ANLAMI
    Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.

1. De ki: İnsanların Rabbine sığınırım.

2. İnsanların malikine,

3. İnsanların (gerçek) ilahına;

4. İnsanlara kötü şeyler fısıldayan o sinsi vesvesecinin şerrinden.

5. O ki, insanların göğüslerine (kötü düşünce, şüphe) vesvese verir.

6. Gerek cin, gerekse insanlardan (olan vesvesecilerin şerrinden Allah’a sığınırım.)

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Devamlı zat Nasss diyor,anlamı basitinden aşağıda,tabiki yönetim silmesse,sadece bilgi amaçlı yazdım

NAS SURESİ ANLAMI
    Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla.

1. De ki: İnsanların Rabbine sığınırım.

2. İnsanların malikine,

3. İnsanların (gerçek) ilahına;

4. İnsanlara kötü şeyler fısıldayan o sinsi vesvesecinin şerrinden.

5. O ki, insanların göğüslerine (kötü düşünce, şüphe) vesvese verir.

6. Gerek cin, gerekse insanlardan (olan vesvesecilerin şerrinden Allah’a sığınırım.)
    yaw abi adam NAS suresi ni kastetmiyor. Tartışılmaz diyor

Nass; açık ve belirgin olan demektir. Nass kavramı Allah'ın ve peygamberin kelamı anlamına gelir.

7.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Bende şu meşhur faizle ilgili ayetler var sanıyorum, e bu surenin ekonomiyle ne ilgisi var şimdi ki diline dolamış ?
    Nass; açık ve belirgin olan demektir. Nass kavramı Allah'ın ve peygamberin kelamı anlamına gelir.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Allianz Baş Ekonomi Danışmanı Muhammed El-Erian Bloomberg'deki yorum yazısında Türkiye ekonomisindeki gidişatı değerlendirdi. El-Erian ekonominin genele yayılan bir krizden kaçınmak için Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz indirimlerini tersine çevirmesi gerektiğini söyledi.
    Aha da bir hain dıj güç uçan ekonomi görmemiş kara cahil...Reisten iyi mi biliyor...

Sayfa 874/1004 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •