Son durum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Endexi yendiği günler yeşil.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saygılar...
Tam da pair trade’te terste kalınacak bir gün. ACC ve GPG’den birşey beklememek gerek böyle günlerde! Tersi olursa sürpriz olur.
üstadım sabrınıza hayranım. ben elimdeki tcd'lerin dahi bir kısmını olur da bir heyecana kapılıp satıveririm diye özellikle olumsuz günlerde ekrandan uzak duruyorum. sizler aylardır bu fona sabrediyorsunuz. inşallah bundan sonra eski günlerine dönerler de mükafatınızı umulmadık zamanda alırsınız. bol kazançlar dileğiyle
Ben kendi adıma şöyle bir karara vardım. Belki faydası olur diye paylaşıyorum. Tefas da görülen dokuz çeşit fon var. Birde özel fonlar var ama zaten herkes giremiyor. Serbest fon kullanilamiyor. Kaldı sekiz. Para piyasası için çok sisteme gerek yok. Kaldı yedi. Karma fon sadece dört tane var. Seçenek çok yok. Degiskenle arasındaki fark ne bilemedim. Kaldı altı. Katılım fonları tatmin etmedi açıkçası. Kaldı beş.
Kalan beş fon için dagilimim
Fon sepeti
Borçlanma araçları
Kıymetli madenler
Değişken fon
Hisse senedi
Bunlarda en az yüzde 10, en fazla yüzde 40 bulunacağım. Yani bir nevi fon sepeti.
Borsa düştüğü zamanda kıymetli maden, yabancı borçlanma araçları ve yabancı fon sepeti tercih edecegim. Bu süreçlerde karar vereceğim şey fonların adı ve yüzde olarak ağırlıkları olacak. Sürekli bir getiri sağlarım diye dusunuyorum.
Yoksa orası zıpladı oraya geçeyim orası düştü oradan kaçayım dedim. Bir ay yerinde saydım. T+1 valorlu iki fonun minimum değişme zamanı 4 gun. Yani pazartesi öğleden önce baslasaniz yeni fona cuma sabah fiyatı anca etki ediyor.
Kalabalık ettiysem kusura bakmayın. Belki birilerine faydası olur diye yazdım.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri