-
- TEK; ancak cana değer verilirse, sevgi saygı olursa insanca yaşanabilir, cehennemde bile. Cemevi'ne yapılan saldırıyı şiddetle kınamak istiyorum sayfanızdan. Saygılar...
- Şiddetle kınıyoruz abi, sevgiler saygılar...
-
İNSANCILLIK
Söz ve eylemde insancıllık ara
Yoksa bekleme insanlığa fayda
-
- Sayın TEK, önemli konularda bir farkındalık oluşturmak için konferanslar düzenlense, televizyonlarda açık oturumlar yapılsa?..
- Olabilir abla.
-
KELİMELERİN KUSURU
Bir kusurla indirilmiştir göklerden kelimeler
Akmaz kalp ve kulakları mühürlenmişlere doğru
-
İstanbul Başsavcılığı açıkladı, iki sarhoşun Cemevi'nde uyumak istemesi sözkonusu. Cemevi saldırısı diye bir şey yok. Bu hassas dönemde her habere inanmamak lazım.
-
Rabb'im Afganların, Afganistan'ın yardımcısı olsun. Memleketleri karışıksa elbetteki onlara kucak açmak borcumuzdur. İnşallah memleketleri yaşanılır hâle gelir bir an önce. Bulunduğum şehirde Afgan var, onlarla olmaktan dolayı mutluyum; hepsi çok karakterli insan... Afgan tacizci diye bir başlık açılmış sosyal medyada, varsa öyle biri onun cezasını verirsin. Bir topluluk bir kişiyle tartılır mı?
-
Onların çekik gözlü küçük çocuklarını görüyorum sokakta, beni gördüklerinde sağa sola serçe gibi kaçışıyorlar.
-
Bir arkadaş kendi yıkık dökük evini onlara kiraya verdi, 400 liraya. Kimisi pazarda el arabasıyla para kazanmaya çalışıyor, kimisi kağıt topluyor, hayata tutunmaya çalışıyorlar. Kirayı hiç aksatmıyorlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri