Maya mili sen bir tradersın, al satçısın...Bu sözü yakın bir zaman için kendine bir not olarak söylediğini biliyorum. Buralarda yatırımcı ayakları yapma daha fazla. Bak ben ne diyorum; Bu edilen karlar şirketin büyümesi gereken doğru iş kollarına yeni yeni alanlara yatırım yapılarak kanalize edilmeli ki şirket bundan 10-20 sene sonra varlığını sürdürebilsin diyorum. Peki bu yetkinlik ve vizyon bu vasat altı yönetim ve devletin sahipliği ile mümkün mü ? Bence değil. Kamunun tek önceliği bu şirketlerin çok kıymetli karlarını siyasetin emrine amde sosyal alanlara yönlendirmek..Deprem oldu bağış, Filistin savaşı patladı şimdi göreceksin savaş biitsin oralara yardım/bağış...Yarın seçimler var oralarda yandaşlara reklamlar vs
Bak şu çok çarpıcı bir örnek dün açıklanan bilançodan; Yönetimin değişmesi ile 6 ayda 800 milyon olan yönetim giderleri birden fırlamış ve sadece şu son çeyrekte 1 milyardan fazla artmış!! Bunun ne anlama geldiğini sen benden daha iyi biliyorsun..
Özetle Maya mili senin gibi hisseleri elinde maksimum 2-3 ay taşıyabilen bir al vercinin tüm bu berbat ama yavaş yavaş kanser hücresi gibi tcell i içine alan süreçte bu şirkette yatırımcı imiş gibi ayak kürek yapmanı belki burada seni forumdan bilmeyenler yer ama seni forum geçmişinle tanıyan ben yemem
o sebeple bırak kolpayı ve dürüst ol, sana yakışmıyor demeyi çok isterdim ama maalesef tam olarakta busun sen. Gaye o ki senin gibilerin kolpalarına kanıp insanlar zor durumlara düşmesin.
Yer İmleri