Sayfa 877/909 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon
Arama sonucu : 7271 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Hadi sana naş naş.
    Maya mili sen bir tradersın, al satçısın...Bu sözü yakın bir zaman için kendine bir not olarak söylediğini biliyorum. Buralarda yatırımcı ayakları yapma daha fazla. Bak ben ne diyorum; Bu edilen karlar şirketin büyümesi gereken doğru iş kollarına yeni yeni alanlara yatırım yapılarak kanalize edilmeli ki şirket bundan 10-20 sene sonra varlığını sürdürebilsin diyorum. Peki bu yetkinlik ve vizyon bu vasat altı yönetim ve devletin sahipliği ile mümkün mü ? Bence değil. Kamunun tek önceliği bu şirketlerin çok kıymetli karlarını siyasetin emrine amde sosyal alanlara yönlendirmek..Deprem oldu bağış, Filistin savaşı patladı şimdi göreceksin savaş biitsin oralara yardım/bağış...Yarın seçimler var oralarda yandaşlara reklamlar vs

Bak şu çok çarpıcı bir örnek dün açıklanan bilançodan; Yönetimin değişmesi ile 6 ayda 800 milyon olan yönetim giderleri birden fırlamış ve sadece şu son çeyrekte 1 milyardan fazla artmış!! Bunun ne anlama geldiğini sen benden daha iyi biliyorsun..

Özetle Maya mili senin gibi hisseleri elinde maksimum 2-3 ay taşıyabilen bir al vercinin tüm bu berbat ama yavaş yavaş kanser hücresi gibi tcell i içine alan süreçte bu şirkette yatırımcı imiş gibi ayak kürek yapmanı belki burada seni forumdan bilmeyenler yer ama seni forum geçmişinle tanıyan ben yemem

o sebeple bırak kolpayı ve dürüst ol, sana yakışmıyor demeyi çok isterdim ama maalesef tam olarakta busun sen. Gaye o ki senin gibilerin kolpalarına kanıp insanlar zor durumlara düşmesin.
    Az insan çok huzur

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu kadar güzel bilançoyla %5 bile yapamadı, ne kadar eşek bir hisse bu arkadaş.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=TCELL
    Yapamaz sevgili kardeşim, yapsa bile tutunamaz. Zira insanların bu şirkette yatırımcı olabilmeleri için en ufak bir motivasyon dahi yok. Herkes az çok tahmin edebiliyor bu yönetim ve sahiplikle olacakları.
    Az insan çok huzur

3.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Yapamaz sevgili kardeşim, yapsa bile tutunamaz. Zira insanların bu şirkette yatırımcı olabilmeleri için en ufak bir motivasyon dahi yok. Herkes az çok tahmin edebiliyor bu yönetim ve sahiplikle olacakları.
    Bu finansallarla zor tutarlar artık, aralık ayında ufak bir temettüsü de var ayrıca mal sahibi yabancılar da var.
    İş yatırım 90.29 lira hedef vermiş.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu finansallarla zor tutarlar artık, aralık ayında ufak bir temettüsü de var ayrıca mal sahibi yabancılar da var.
    İş yatırım 90.29 lira hedef vermiş.
    Aracı kurumlar 20 yıldır tcell e yüksek fiyat verir ama hiç baki değildir o fiyatların görüldüğü. Umarım görür çok insanın gövdesi kolu bacağı bu tcell betonunun altında kaldı. Şu forumda bile geçmiş senelerde yazanların akıbetlerini okursanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılır sanırım.

Sn eski GM Murat beyin ayağını kaydırdıkları gün tcell için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacağı startı verildi.

Neyse yazdıklarım asab bozucu farkındayım. Keşke gerçekler aksi olsaydı da seve seve ballandıra ballandıra milli şirketimizin teknoloji şirketine evrildiği gelişme ve haberleri yazsaydık.

Hayırlı yatırımlar
    Az insan çok huzur

5.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Aracı kurumlar 20 yıldır tcell e yüksek fiyat verir ama hiç baki değildir o fiyatların görüldüğü. Umarım görür çok insanın gövdesi kolu bacağı bu tcell betonunun altında kaldı. Şu forumda bile geçmiş senelerde yazanların akıbetlerini okursanız ne demek istediğim daha iyi anlaşılır sanırım.

Sn eski GM Murat beyin ayağını kaydırdıkları gün tcell için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacağı startı verildi.

Neyse yazdıklarım asab bozucu farkındayım. Keşke gerçekler aksi olsaydı da seve seve ballandıra ballandıra milli şirketimizin teknoloji şirketine evrildiği gelişme ve haberleri yazsaydık.

Hayırlı yatırımlar
    Belliki seni Tcell de çok incitmişler

Reis'in Mehmet Şimşek tercihi ne kadar doğru ise Turkcelle atadığı Ceo, o kadar iyi.

Seninle artık zaman kaybetmiycem

6. Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Belliki seni Tcell de çok incitmişler

Reis'in Mehmet Şimşek tercihi ne kadar doğru ise Turkcelle atadığı Ceo, o kadar iyi.

Seninle artık zaman kaybetmiycem
    Maya Mili benimle zaman kaybetme elbette, Tcell de kaybet, hem zaman hem para hemde akıl sağlığı
    Az insan çok huzur

8. Tepeden tırnağa siyasi bir organa dönerken maalesef hızla tipik bir kamu iktisadi teşebbüsüne (KİT) eviriliyor şirket. Kaliteli ve kıdemli tüm yöneticiler, mühendisler istifa edip gidiyor şirketten. Boşalan/boşalttırılan yerlere ise elbette ''hamili kart yakinimdir'' kültürü yerleşiyor. Türkiye'nin sayılı şirketlerinden birini ne hale getirdiler. Yazık kere yazık.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şirketimiz İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Erkan Durdu atanmıştır.

Erkan Durdu lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi İletişim Bilimleri Anabilim dalında tamamlamıştır. Kariyerine TRT İstanbul Radyosu'nda program yapımcısı olarak başlamış, Kanal 7, Radikal ve Akşam gazetelerinde muhabir ve editör olarak çalışmıştır. 2003-2011 yılları arasında Başbakanlık'ta Bakan Danışmanı olarak görev yapmıştır. 2011-2014 yılları arasında Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığı, 2014-2021 yılları arasında TRT Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Durdu, 2022-2023 yıllarında TÜBİTAK Genel Sekreterliği yapmıştır. Bu görevlerine ek olarak Kalkınma Bankası Denetim Kurulu Üyeliği, Euronews Yönetim Kurulu Üyeliği, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliği gibi birçok önemli görevlerde bulunmuştur. Görev yaptığı kurumlarda İnsan Kaynakları, Bütçe ve Finansal Operasyonlar, Yayın Stratejileri, Değişim Yönetimi, İçerik Yönetimi, Dijital İş Uygulamaları gibi alanlara liderlik etmiştir.
    Az insan çok huzur

Sayfa 877/909 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •