Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 877/924 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887 ... SonSon
Arama sonucu : 7392 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Viop LXVIII

asıl soruyuda sorayım...

bilim insanları labaratuarda bir canlı üretmeyi başarsa..

allah yok muş meğerse.. diyecek misin ? hayır demeyeceksin.

ozaman neden eften püften argümanlarla zihinleri karıştırıyorsun.

tüme varım rezilliği... tamam tüme varalım... lut kavminin başına gelenler. misal.

hemen varalım tüme.. lut kavminde ne olmuştu tam bilmiyom.. ama bildiğim kadarı ile erkekler erkeklerle ilişkiye giriyordu ana konu bu benim bildiğim. lut kavmi kaç kişi .. diyelim o tarihte 500 bin kişi misal atıyorum..

şuanki dünyada ise.. lut kavminden girilen ilişkinin 100 bin katı var belki.

niye kafamıza daş yağmasını geçtim.. plastik veya pamuk helvadan ponçik toplar bile yağmıyor ?

al sana tüme varım... tüme varımı böyle gödden uydurursanız kafanıza göre kullanırsanız dötünüze girer bu ilke

eheheh

bırakın bu aptal argümanları..

diğer saçmalıklardan biride bilimi beğenmemeleri.

ama tanrıyıda hep bilimsel ilkelerle savunuyor olmaları..

yeni yayınların tümüne bak.. efem kuantumdan hikayeler serisi... kuyantum diyen ağzını yerim senin

kuantum diye birşey varsa sen bunun k sini bile kafirler dediğin adamlardan öğrendin yahu.

madem bilimciler yalan söylüyor.. tanlarınızı neden bilimle bilimsel ilkelerle labaratuarmış bilmem neymiş katıp katıştıyorsun.

bilim insanları labaratuarda tanrıda üretemiyor

demekki tanrı yok.. bak tüme vardım gene .

3. Emlak good morning

Bırak konuşsun sözde bilimsel açıklamalar ile Arap zihniyetini millete yamamaya çalışıyor

Konuşsun eninde sonunda anlayacak ne olduğunu aslında farkında ama lanet olsun içindeki insan sevgisine
    Oda onun hastalığı bana göre

Menfaat var o gözle bakıyorum cahillik kısmını geçmiş
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Emlak good morning

Bırak konuşsun sözde bilimsel açıklamalar ile Arap zihniyetini millete yamamaya çalışıyor

Konuşsun eninde sonunda anlayacak ne olduğunu aslında farkında ama lanet olsun içindeki insan sevgisine
    Oda onun hastalığı bana göre

Menfaat var o gözle bakıyorum cahillik kısmını geçmiş
    bu salaklar yüzünden millet atayiz oluyor.. kültüründen kopuyor.

kimsenin inancına karışmak olmaz ama şöyle bir durum var.. olaya felsefi gözle bakamıyorlar atayiz olanların altyapısı yok. atayizlik inançlı kesimlerin dediğiyle ben inanıyorum demekle olacak birşey değil.

ben inanmıyorum yaa artık diyen birinin tek seçeneği ateistlik çünkü.. onuda bilmeden oluyorlar alt yapı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,056
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

niye kafamıza daş yağmasını geçtim.. plastik veya pamuk helvadan ponçik toplar bile yağmıyor ?

eheheh
    geçen bizim burda pembe pampik yağdı ..o sayılmazmı

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    asıl soruyuda sorayım...

bilim insanları labaratuarda bir canlı üretmeyi başarsa..

allah yok muş meğerse.. diyecek misin ? hayır demeyeceksin.

ozaman neden eften püften argümanlarla zihinleri karıştırıyorsun.

tüme varım rezilliği... tamam tüme varalım... lut kavminin başına gelenler. misal.

hemen varalım tüme.. lut kavminde ne olmuştu tam bilmiyom.. ama bildiğim kadarı ile erkekler erkeklerle ilişkiye giriyordu ana konu bu benim bildiğim. lut kavmi kaç kişi .. diyelim o tarihte 500 bin kişi misal atıyorum..

al sana tüme varım... tüme varımı böyle gödden uydurursanız kafanıza göre kullanırsanız dötünüze girer bu ilke

eheheh

bırakın bu aptal argümanları..
    sanada günaydın reis

35/FÂTIR-44: E ve lem yesîrû fîl ardı fe yenzurû keyfe kâne âkıbetullezîne min kablihim ve kânû eşedde minhum kuvveh(kuvveten), ve mâ kânallâhu lî yu’cizehu min şey’in fîs semâvâti ve lâ fîl ard(ardı), innehu kâne alîmen kadîrâ(kadîren).

Yeryüzünde dolaşıp, onlardan öncekilerin akıbeti (sonu) nasıl oldu bakmadılar mı?

Ve onlardan daha çok kuvvetliydiler. Göklerde ve yerde Allah'ı aciz bırakacak (hiç)bir şey yoktur.

Muhakkak ki O, en iyi bilendir, (herşeye) kaadirdir.

35/FÂTIR-45: Ve lev yûâhızullâhun nâse bimâ kesebû mâ tereke alâ zahrihâ min dâbbetin, ve lâkin yûahhıruhum ilâ ecelin musemmâ(musemmen), fe izâ câe eceluhum fe innallâhe kâne bi ibâdihî basîrâ(basîren).

Ve eğer Allah insanları, kazandıkları şeyler sebebiyle muaheze etseydi (sorgulasaydı), onun üstünde (yeryüzünde) dabbe (yürüyen bir canlı) bırakmazdı.

Ve lâkin belirlenmiş bir zamana kadar onları tehir eder (erteler). Fakat onların ecelleri geldiği zaman (hesaba çeker).

Muhakkak ki Allah, kullarını görendir.

faiz kararıda var... eğeremse bir yerlerde yatıp zıbarmazsan, çok işimiz var böyün

ne kadar psikolojik deli varsa gelür

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    geçen bizim burda pembe pampik yağdı ..o sayılmazmı
    nasıl ya..

8.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Mehmet Akif ersoy iyi bir gazeteciydi
    2 3 yildir malum partiye yanladi çok dikkat çekiciydi yalamasi

Uyuşturucudan içeri alındı
    Tüm yandaşlar bokun içine batmış

Ya da bir güc ülkenin içine çok ettin
    Yeter diyor
    Akp yalaması bu gazeteciye uyuşturucu fuhuş taciz suçlamaları var