Sayfa 878/1006 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    arkadaşlar seçimden önce yazmıştım reis halleder diye.inanmadınız bak halletti yawhalen enflasyondan korkan faiz gelirini beğenmeyen arkadaşlar var.yapmayın etmeyin.dolar 4.50 lere enflasyonda tekrar 7-8 lere inecek fazilerde 11-12 gibi.büyük tabloyu görün 2023 hedefini ey fazi lobisi felaket arkadaşlarım yarenler.
    Ben senelerdir burada sikinti yok reis halleder diye yaziyordum.
    Eskiler bilir.
    Bazilariniz bana kiziyorlardi.
    Reis yine halleder.
    Siz rahat olun.
    Mazallah sagliginizi bozarsaniz.
    Rahat olun.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    yatırım bankası o mevduat bankası degilki mevduat toplama yetkisi olsun
    Ben de mevduat toplama yetkisi var demedim ki zaten, çalışan var mı, oranları nasıl diye sordum

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    MB faizartırımı yapmaz...Seçim öncesi yeteri kadar faiz artırıldı....enflasyon bilerek yüksek açıklandığını idda eden arkadaşlar var bence artık mızrak çuvala sığmıyor....Açıklayabileceklerinin en düşüğünü açıkladılar ...16 enflasyon 17.50 gecelik..........bence yeter deyip yola devam edecekler.....
    artırır artırır hele bi dolar saha kalksın ekimi gormek lazım yurtısından para bulunmazsa ekimde yuklu odemeler baslıyor +turizm sezonu bitiyor nerden dolar girisi olacak ? bak 2 ay once burda %80 artırmaz tarafında idi dedikmi merak etmeyin artıracakar hemde oyle boyle degil diye sonucta toplamda 500 baz artırım yaptılar ..enflasyona gelince bu daha birsey degil asıl buyuk zamlar yapılmadı bunun gazı var elektrigi var benzini var ..benzindeki otv ayarından vazgecilnce benzin direk 7 tl ye vurur ve a dan z ye herseye zam gelir +yerel secimler yani sonucta enflasyonun dusmesi imkansız otesi yabancı +5 reel faizden asagısına gelmez su an 17.75 mb oranına gore reel faiz %2 ..yani 300 baz daha gerekli en az oda bugunku enflasyona gore ..2 aydır ingiliz fonlar tl ye destek attılar reel ve ruble deger kaybederken tl guclendi bir bakıma ..ama dunku enflasyo rakamlarına kadar ...

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Ben de mevduat toplama yetkisi var demedim ki zaten, çalışan var mı, oranları nasıl diye sordum
    Ben geçen hafta cuma için 100 bine 19,75 aldım.Bir gün önce bir forumdaşa 500 bine 20,80;bir başkası da milyon üstüne 21 almış..Bu oranlar geçen hafta içindi..
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Glp 20.75 aslında merkezin 3 puanlık bir alanı daha var

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence yok, yani olmamalı
    Daha 1 ay önce sadeleştirme yapmadı mı bu mb, artık istisnai bir araç olan glp'yi kullanmak yerine haftalık repo ile fonlayacağım demedi mi?
    Şimdi faiz arttırmak yerine tekrar glp'yi kullanmaya başlarsa zaten şaibeli itibarını yerle bir etmez mi?

Gecelik (O/N) -> 16,25
    1 Hafta Repo -> 17,75
    GLP -> 20.75

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    2 hafta evvel sizlere Finansbank'da bana 300 baz puan daha faiz artiracaklar dediler diye yazmistim.
    Ben inanamamis ve nedenini sormustum.
    Bana artik proaktif davranacaklar piyasalarin gerisinden gelmeyecekler demislerdi.
    Dunku enf rakamindan sonra ben de yapacaklarina inanmaya basladim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Ben geçen hafta cuma için 100 bine 19,75 aldım.Bir gün önce bir forumdaşa 500 bine 20,80;bir başkası da milyon üstüne 21 almış..Bu oranlar geçen hafta içindi..
    Teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    2 hafta evvel sizlere Finansbank'da bana 300 baz puan daha faiz artiracaklar dediler diye yazmistim.
    Ben inanamamis ve nedenini sormustum.
    Bana artik proaktif davranacaklar piyasalarin gerisinden gelmeyecekler demislerdi.
    Dunku enf rakamindan sonra ben de yapacaklarina inanmaya basladim.
    Syg,
    ne ucuz kaldı sence ? bende birkac esturuman var ama su an icin yukselmeleri icin yeterli veri yok ...bunlardan ayrıyetten guzel hisseler var bunlar zaten kurdan dolayı ucuzladılar dolar bazında birde enflasyondan dolayı ucuz kalacaklar dogru hisseyi yakalarsak orta uzunda adamı ihya eder

Sayfa 878/1006 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •