Sayfa 879/1001 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Bloomberg ekrana soyadı ökSüz soyadlı birini çıkardığında bu boğaya mi alâmettir.

2. Devlet bahçeli mod on açık kaldı galiba sizde?[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bloomberg ekrana soyadı ökSüz soyadlı birini çıkardığında bu boğaya mi alâmettir.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Devlet bahçeli mod on açık kaldı galiba sizde?[emoji16][emoji16]

Teessüf ederim kardeşim buskevitci ile beni aynı kefeye koydun. O da öksüz dü. Yıpranmadan dolayı S düşmüş.

4. çıkamayan borsa düşerden düşemeyen borsa çıkara doğru bir meyil var gibi ..

5. Estağfurullah hitabet yeteneği çok etkili olduğu için belki de rakamlarla olan sahsin ebcet hesaplarına bakıp etkilenmemek mümkün değil. Etkilenmek normal..
    Short hala tehlikeli gibi... Patron malda modu var
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Teessüf ederim kardeşim buskevitci ile beni aynı kefeye koydun. O da öksüz dü. Yıpranmadan dolayı S düşmüş.

endex çok kötü hulkbnk ve eselsen la sert bi yokarı yapamazsak şelale gelebilir ....yazalımda bi kenarda dursun..

7. benim yeni bir dünya vizyonum var elbette. Vahşi kapitalizm ve neoliberalizm dünyaya çok zarar verdi. Küçük bir azınlık bu sayede dünyaya hükmetti. Ülkemiz de bu insafsız sistemden nasibini aldı. İşte ben bu vahşi düzene meydan okuyorum. Ve biliyorum ki Bay Kemal dünyada yalnız değil. Çok sayıda Bay Kemal var dünyada. Ben de, o Bay Kemallerin bir araya gelmesi ve daha hakkaniyetli bir dünyayı konuşması gerektiğine inanıyorum. Dünyada daha hakkaniyetli paylaşıma inanan aktivistler, bu uğurda mücadele veren siyasi isimlerle görüşeceğim. Birlikte dünyayı nasıl daha yaşanılası bir yer haline getireceğimizi konuşacağız. Dünya hasta, şifaya ihtiyacı var. Bu yüzden iyi insanların bir araya gelmesi şart. Bunu yapacağız"

8. Bir fıkra anlatayım da azıcık yumuşayalim. Ticarette nam yapmış bir yahudi Kayseri'ye gider. Buradaki en iyi ticaret yapan kim der. Esnaf ahalisi aman şuna dikkat edin derler. Yahudi tüccar gider o adamın yanına. Hoş beş ederler. Sonra, senin ticarette çok mahir olduğunu söylediler diye konuya girer. Kayserili tüccar, dişlerini bana 1 altına sat ölünceye kadar sende kalsın ölünce benim olur. Yahudi tüccar nasıl olsa ölünceye kadar bende öldükten sonra da bir işe yaramaz der kabul eder. Bir müddet sonra Kayserili tüccar yanında bir grup ile yahudi tüccarin yanına gelir aç ağzını dişlerine bakacaklar der. Yahudi tüccar açar ağzını bakarlar. Her gün böyle bir grup tacirle gelir Yahudi nin dişlerine bakarlar. Yahudi tüccar çok sıkılır morali bozulur. Der ki al şu 2 altını yeter her gün kurbanlık mal gibi ağzımı açıp dişlerime bakıyorsun. Kayserili tüccar şuan 20 altını gördü bundan aşağı satmam der. Yahudi tüccar artık bu çileden kurtulmak için 20 altını verir ve dişlerini geri satın alır.

Sayfa 879/1001 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •