Sayfa 88/792 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 697 - 704 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/614185*

DOSYALAR:*

OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-06-29*

DIL SECIMI*

DIL SECIMI*

TURKCE*

INGILIZCE*

YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)

YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)*

KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -*

YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)*

BILDIRIM ICERIGI*

ACIKLAMALAR*

ACIKLAMA*

TOPLANAN YONETIM KURULUMUZ,

1- SELVA GIDA A.S. BUNYESINDE ACILMASI PLANLANAN LISANSLI DEPOCULUK (LIDAS) KONUSUNDA GEREKEN ARASTIRMALARIN YAPILMASINA,

2- GRUBUMUZUN YURUTTUGU VE YURETECEGI FAALIYETLERININ TAKIBI VE TEMSILI AMACIYLA ANKARA VE ISTANBUL ILLERINDE BIRER OFIS ACILMASINA, ILGILI ILLERDE FARKLI SIRKETLERIMIZIN VAR OLAN OFISLERININ ACILACAK YENI OFISLERDE BIRLESTIRILMESINE KARAR VERMISTIR

ASUS_X00DD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gölgeler uzadığında güneş batıyor demektir.

2. Neticede bir anonim şirket kurmayı planladıklarına, araştırdıklarına dair bir haber. Etkisi olmaz mı acaba arkadaşlar. Çok bekletti, yapsa artık bir şeyler.. Arkadaşın söylediği 2.04 direnci var bence de. Son 12 işlem günüdür kırılamayan bir düşen var. Yarın için bu direnç 2.04 i2.jpg
    Attached Images Attached Images

3.  Alıntı Originally Posted by baba yorgun Yazıyı Oku
    hem aylık 100 bin maaş alacaksın.. hem tespih çekip,sakal sıvazlayacaksın.adese 9.33 den .1.95tl ittifak holdinğ 8.50 den 2.00 tl
    düşüreceksin.
    gel ..... yersen TAHİR ATİLLA VE MURAT KIVRAK İLE ŞER . M ALİ..
    arkadaşlar eczacıbaşı ilacın yönetim kurulu başkanı ve uyeler 5000 tl huzur hakkı alıyorlar.ittifak çok daha kucuk ozvarlığa sahip,karlılığı çok düşük,temettüsü çok daha az.nasıl olurda yılda 5.4 milyon yöneticilere para ödenir.şirket apple da bizimmi haberimiz yok.bunu saıkça yazalım belki spk görür ve inceleme başlatır. şirketin 3 aylık karı 2 kusur milyon.yıllık ödediği ücret 5.4 milyon.yönetim kurulu uyelerine çalısan bir şirket var.akıl alır gibi değil.yabancı böyle bir sirketi alırmı.şaka gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by selcuk_ege3 Yazıyı Oku
    yeni yatırımcılara tavsiyem, bu gibi hisselerden uzak durun. piyasa dinamikleriyle hareket etmeyen, spekilasyon ve manupilasyon üzerine oturmuş bir hisse. yönetim kurulu ise bu işlere batmış durumda. paranızı böyle hisselere bağlamak yerine, kurumsallaşmış ve her yıl karının yarısını dağıtan hisselere yönelin.
    yeni değilim.30 yıllık yatırımcıym.sanırım doğru söylüyorsunuz.macera aramaya gerek yok.bilinen sahipleri düzgün az ama oz kazandıran şirketlere geçmemiz lazım.eczacıbaşı beni hiç mağdur etmedi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    yeni değilim.30 yıllık yatırımcıym.sanırım doğru söylüyorsunuz.macera aramaya gerek yok.bilinen sahipleri düzgün az ama oz kazandıran şirketlere geçmemiz lazım.eczacıbaşı beni hiç mağdur etmedi.
    30 yıllık yatırımcısın sen hala öğrenenmemişsin sat çık neden hala burdasın

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    başarılı şirketlerin hisseleri inanılmaz fiyatlara düşebilir......borsada karlı çıkmak için sürekli haklı çıkmanıza gerek yoktur....en karlı hisse herzaman sürprizdir... hangi şirketin ne zaman nereye satılacağı da öyle.... sonuca ulaşmak için değil aylar, yıllarca beklemek gerekebilir.......

7. takas nasıl acaba

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
     Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    takas nasıl acaba
    takas ne var?

Sayfa 88/792 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri