Sayfa 88/206 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 697 - 704 arası.

Konu: TEHOL - Tera Yatırım Teknoloji Holding A.Ş.

1. Kardeslerim bugun pegyo iyi prim yaptı isallah dahada yukselirde zararınizı cıkarırsınız
    Bende dirit var 1.06 maliyet zarar diz boyu ne yazan var ne çizen cok adii bir hisse aranızda diriti bilen varmı milletle dalga geciyorlar kapanısa yakın 500 bin alım girdiler eksi kapadı

SM-J111F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. bu sığır bugün ölü taklidi yapıyor galiba.
    0,80-0,81 de takıldı kaldı.bi hareket çeksen diyorum artık.

4. Hikayesi yazılmış...gayri menkul sektöründen çıkış..aksiyon bana göre yakındır..

Alıntı Originally Posted by peugeot Yazıyı Oku
    öyle de olabilir böyle de olabilir, düşebilir de çıkabilir de.
    bu şekilde yuvarlak yorumların hiç bir faydası yok.düşse de haklı çıkacaksınız çıksa da.
    sonra da ben demiştim işte olacak.

alan da kendi satan da kendi zaten.zirveden %50 düşmüş kağıda kimse yanaşamaz korkudan.Ancak benim gibi yüksek maliyetli adam bekler.zaten düşmüş düşeceği kadar satmadım gerekirse tuvalet kağıdı yaparım.ister götürür ister süründürür kendi bileceği iş.Ama gayrımenkulden kısa sürede çıkma işi realiteye dönüşürse bu pilav çok su kaldırır.yoksa zaten batmışım ha 80 kuruş ha 50 kuruş anasını satayım. battı balık yan gider.
    Ytd.beni bağlar.
    Gayri menkul balonu patlamadan, patlarken vs. en önce uyanıklar piyasadaki gelişmeleri doğru okur...
    Patron da bu piyasanın kurdu olduğu için...pozisyonları sıkı korumak lazım...satış haberleri, bu konudaki görüşmeler vs duyulmaya ve borsa koridorlarına gelmeye başlarsa...kağıdın ne kadar yükseleceği belli...önce pp/dd sonra bir kaç kat yukarı...
    YTD...

5. sabahtan beri 0,80 kuruştan al gülüm ver gülüm.orta sahada top çeviriyorlar.ulan hücuma kalksana gole gitsene sığır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. 0,81 e daha açılışta 650 bin lot satış koymuş yuh yani.satın gidin demek istiyor galiba.
    nah satarım sana spekkkk.

8. ufaktan bir hareket var gibi ama kaplumbağa hareketi gibi.
    aslında böylesi en güzeli hızlı giden yorulur.
    ağa tahtada gizli şekilde oynuyor.

Sayfa 88/206 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •