Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 88/1000 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. hesaptaki paralar tlref göre nemalanıyor dediniz ama ben şimdi baktım %13.25 yazıyor hangisi dogru...

Herşeyimiz bir tuhaf. Spor haberlerine bakıyorum avrupada falanca takımın filanca oyuncusunun corono virüs testi pozitif çıktı diyor. Bizdekinde ise kayserisporda bir oyuncunun daha testi pozitif çıktı diyor. Bakxnlıktan tut en aşağıya kadar herkes hastalığı saklama derdinde. Adamla kimler temaslı ise adam söylemedikçe kimse bilemeyecek. Futbolcu eskort kız ayarlamışsa hasta iken adını vermez kadının kadında bilmeden virüsü yayar
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hesaptaki paralar tlref göre nemalanıyor dediniz ama ben şimdi baktım %13.25 yazıyor hangisi dogru...

Akcay hocam bu viopta uygulanan repo orani spottaki bosta duran paraya uygulanan repo oraniyla aynidir degilmi.

4. Dow sürekli aynı şeyi yapıyor
    Biz açıkken -300 puan
    Kendi kapanışına doğru ya -10 puan yada artı da

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,280
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bear-Bull abi bu ykb robotu orderbook sniping yapıyor bence. Yani mesela tahtada alış satış arası boşluk var diyelim emir gelirken araya girip kendi mal alıyor/veriyor ve sonraki en iyi/satıcıya ucuza/pahalıya mal çakıyor riske girmeden saliseler içinde. Bunu 1 kademe yarım kademe için bütün gün yapıyor benim gözlemlediğim kadarıyla ve bütün tahtalarda olduğundan şüpheleniyorum özellikle de çöplerde sert hareket sırasında.

Bu kurumların kendi kurumsal işlemi harici py olarak likidite verme kapsamında borsa payı dahi vermeden yaptığı işlemler yok mu? Ben öyle duydum ama sen daha iyi bilirsin sana sorayım.

Bizim elemanların robotu buna benziyor anladığım kadarıyla. Beni yazılım bilgisi olarak aşıyor ama kar görsek elemanlara yaptırırdım komisyonları görünce direk vazgeçti.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    herhangi bir tahtada PY ise bile normal komisyonun yarısını öder Borsaya.
    At yarışı oynayana TV den canlı yayın
    Borsaya Yatırım yapana Anlık/Derinlikli vs dataya ücret isteyen borsa istanbuldan Aracı kuruma komisyonsuz işlem sence olabilir mi?

Aylık 50000 tl ve üstü maliyetle Borsanın içinden emir gönderebilecek KOLAKASYON sistem kiralayabiliyorsanız öncelikli / hızlı emir gönderebilirsiniz.

şimdilik deneme aşamasında benim emirler ufak bakalım lot büyütüp esas işlemlere geçince ne olacak.

benim robottta (Borsya iletilmecesine) 59 değişik emri 3-4 saniyede borsaya basıyor 350 Km. uzaktan iletiyor hemde
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. Abi bizim idealle filan yapabileceklerimiz tabi çok güzel şeyler ama kısıtlı yani vb filan kullanmıyor zaten gerçekten hızlı sistemler bizimki amatör eğlendirir yine çok başarılı tabi ki çok memnunum.

Benim arkadaş, coin işinde neredeyse sıfıra yakın komisyonla çalışıyor, emir silme de ücretsiz, yüz üzeri borsa var hepsine üye ve hepsinde çalışıyor robot. Borsa sahiplerinin de çok işine geliyor likidite oluşturuyorlar. Sıfırdan başladı 10m ve artıyor Allah artırsın gözümüz yok. Biz de ufak tefek bir şeyler kurgulayıp çalıştırsak fena olmayacak tabi artık

Bilgiler için teşekkür ederim bol kazançlar dilerim.
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Borsaya Yatırım yapana Anlık/Derinlikli vs dataya ücret isteyen borsa istanbuldan Aracı kuruma komisyonsuz işlem sence olabilir mi?

Aylık 50000 tl ve üstü maliyetle Borsanın içinden emir gönderebilecek KOLAKASYON sistem kiralayabiliyorsanız öncelikli / hızlı emir gönderebilirsiniz.

şimdilik deneme aşamasında benim emirler ufak bakalım lot büyütüp esas işlemlere geçince ne olacak.

benim robottta (Borsya iletilmecesine) 59 değişik emri 3-4 saniyede borsaya basıyor 350 Km. uzaktan iletiyor hemde
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Akcay hocam bu viopta uygulanan repo orani spottaki bosta duran paraya uygulanan repo oraniyla aynidir degilmi.
    inan bilmiyorum bear bull daha iyi bilir...

8. Cool

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku

Gerçekten borsa diye bir şey kalmadı her hisse de robotlar KOLOKASYON dediğiniz hızlı emir adam sen S demeden satıp geçiyor.Borsa olayı bitti artık insanlar tesadüf uçan kaçan hisse yakalarsa para kazanıyor yoksa karavana zarar üstüne zarar.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Sayfa 88/1000 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •