-
5 yıldır ne hayrını gördükki
45.00 e gidip 35 e dönen bir meret..
Yine 35 lere gelebilir..
Her gidişinde galiba şimdi oluyor diyip veremedik..
Zaten 45.00 benim maliyet..
35 e gelsende bir önemi yok benim için..
Giren g,rd, artık..
Yeniler dikkatli olsun
elbet bir gün gidecek..ama o gün pek yakın değil gibi
ytd
-
2000 yılında bedelsiz kararı alan yönetim kurulundan yaşayan varmı acaba.ne muhterem insanmışlar. Demek ki yaşayan kalmamışki. bir bedelsiz kararı alacak cesur, yatırımcı dostu yöneticiler yok.hepsi koltuklarında mankenlik yapıyorlar.şirketi bir kuruş kar ettirmeyecek kadar zavallılar.
-
Hükümet, şehir içindeki küçük sanayi sitelerinin taşınmasına destek verecek. Toplamda 20 milyar lira maliyetle, yerleşim alanları içerisinde kalan ve içerisinde 63 bin 467 işyerinin bulunduğu 135 sanayi sitesinin taşınması planlanıyor. İlk etapta Isparta, Kastamonu, Düzce, Malatya, Elazığ, Rize, Sivas, Bursa, Tokat ve Afyonkarahisar'da bulunan 11 sanayi sitesi öncelikli olarak taşınacak. Bunların taşınmasının toplam maliyeti ise 2 milyar 300 milyon lira olacak. Maliyetin karşılanması için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, düşük faiz oranlı kredi imkanı sağlarken, geri ödeme süresini ödemesiz dönem ile birlikte 15 yıla kadar çıkardı.
-

endeks haftalık..
tepe oluşumu görünüyor..
üst trend geçilemezse bu görüntü hoş değil..
yinede söz hakim gücün..
düşüş olsada çıkan hisseler olacaktır..ama bu ters yaparmı..zannetmiyorum..
ytd.bilgi amaçlıdır.
-
an itibariyle cmntaş ve çimbetonda hareketlenme var. umarım gerisi gelir bu sefer.
-
meğersem saman aleviymiş. an itibariyle söndü.
-
45 üzerine oturmadan rahat nefes yok bize.
-
Endeks ters yaparsa en önde gideceğimizden şüpheniz olmasın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri