Sayfa 88/413 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 697 - 704 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

Yazması çizmesi zor bir topik... Bileni çok fazla.. Uzun süredir beklemenin verdiği agresiflik hali var.. Saygı duyayım diyorum ama zat-ı muhteremlerde aynı düşünce yok.. Çizgiciler, teknikçiler vs. diyerek bir sataşma modundalar... Yaşlarına veriyorum, yaşımı bilip yinede saygı duyuyorum abilere...

2.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Yazması çizmesi zor bir topik... Bileni çok fazla.. Uzun süredir beklemenin verdiği agresiflik hali var.. Saygı duyayım diyorum ama zat-ı muhteremlerde aynı düşünce yok.. Çizgiciler, teknikçiler vs. diyerek bir sataşma modundalar... Yaşlarına veriyorum, yaşımı bilip yinede saygı duyuyorum abilere...
    sagolasın

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

3. Topiğe emekleri ile katkıda bulunan Sayın Kartopu, Kubilayhan ve İnatçı kardeşlere kendi adıma sonsuz teşekkürler.Hisse her ne olursa olsun ,çalışmalarınızı bizlerle paylaşma nezaketinizle yolumuzu aydınlatıyorsunuz.Sağlıcakla kalın, cümlemiz için en hayırlısı olsun.

4. son 1 hafta içerisinde yei bir ortaginiz daha oldu....
    herkese selam olsun

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. hayırlı olsun sn omerva

6.  Alıntı Originally Posted by BOZKIRLI Yazıyı Oku
    hayırlı olsun sn omerva
    insallah ayağım uğurlu gelir

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Ahahahahaha sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. 20 yıla girecek bir agresiflik var.. Bende diyordum neden böyleyim diye [emoji23] [emoji23] [emoji23]
    Saygı duymana ihtiyaç duymuyorum ama sakin ol.. Belliki son günlerdeki düşüş asıl senin sinirlerini bozmuş.
    Ayrıca sana sataşma ihtiyacımız yok sen yine çiz hobby olarak.Şöyle bir geçmiş e bak +5 yıla. Sizin gibi net 10 tane gelmiştir çizgici.Haksızlık yapmayalım hemde ne iddialar la.. Onların yanında amatör kalabilirsin. O kadar. Maalesef hepsi tarih oldu, arıyorum soruyorum... Yoklar [emoji22] belliki gençliğin verdiği bir heyecan var. Çizgilerin iş gördüğü hisseler de var, vardır. Ama bura Sizin gibilere uygun değil.. Ne yapalım olmayan a varmı diyelim [emoji12]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by sinirli bezgin Yazıyı Oku
    Ahahahahaha sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün. 20 yıla girecek bir agresiflik var.. Bende diyordum neden böyleyim diye [emoji23] [emoji23] [emoji23]
    Saygı duymana ihtiyaç duymuyorum ama sakin ol.. Belliki son günlerdeki düşüş asıl senin sinirlerini bozmuş.
    Ayrıca sana sataşma ihtiyacımız yok sen yine çiz hobby olarak.Şöyle bir geçmiş e bak +5 yıla. Sizin gibi net 10 tane gelmiştir çizgici.Haksızlık yapmayalım hemde ne iddialar la.. Onların yanında amatör kalabilirsin. O kadar. Maalesef hepsi tarih oldu, arıyorum soruyorum... Yoklar [emoji22] belliki gençliğin verdiği bir heyecan var. Çizgilerin iş gördüğü hisseler de var, vardır. Ama bura Sizin gibilere uygun değil.. Ne yapalım olmayan a varmı diyelim [emoji12]

Ağalar bir yanlışım varmı?

Sayfa 88/413 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •