Eyvah;
Siyasi partilerin, Özellikle Ak partisi'nin Trolleri işsiz mi kalacak şimdi..??
Hakaretleri kimse savunmaz,ama Atamıza ve onun ilkelerine TC saldırı serbest...Sanırım Z kuşağının gümbür,gümbür gelişi gözlerini korkutmuş,bu çocuklar çaresiz,iş yok,işyeri yok çalışacak,çoğu okuldan yeni mezun olmuş düşmüşler karamsarlığa,çoğu herşeyi kavrıyor,bunları yazarken aklıma atamızın GENÇLİK HİTABESİ geldi.
Bakan Koca koronavirüs bilim kurulu sonrası açıklama yapıyor ;
Bakan : Hastalığın gündemden düşmesi pek mümkün görünmüyor
Bakan Koca : Virüsün yayılma hızının azaldığı düşüncesi yanıltıcıdır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Kurallara uymamak başkalarının hayatını riske sormaktır
Bakan Koca : Maskeler günlük kullanılmalıdır , tekrar tekrar kullanılmamalıdır .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : Mart ayından düne kadar vakaların %53.74 İstanbul’dadir , son 1 haftaki vakaların %51,16 İstanbul ‘da çıkmıştır
Ankara , Gaziantep , Bursa , Konya , Diyarbakır son 2 haftada belirgin artis olan illerimizdir.
Tedbirli ve kurallara uyan illerimiz ise ;
1- Tekirdağ 2 haftada vakalarını %31,35 azalttı
2- Balıkesir 2 haftada vakalarını %21,72 azalttı
3- Samsun 2 haftada vakalarını %20,42 azalttı
4 - Kırşehir 2 haftada vakalarını %20,27 azalttı
5- Düzce 2 haftada vakalarını %19,91 azalttı
Gümüşhane 2 haftadır hiç vaka görülmedi ,
Diğer illerle ilgili açıklamalara yarından itibaren web sitemizden ulaşılabilecektir .
Son durum :
![]()
Yer İmleri