Sayfa 880/1001 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,820
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    #SosyalMedyamaDOKUNMA

karşıtıda var
    ...İlginç olanı açıklamaları sosyal medya üzerinden yapıyorlar,resmen komedi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Eyvah;
    Siyasi partilerin, Özellikle Ak partisi'nin Trolleri işsiz mi kalacak şimdi..??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,820
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bahçeli: "Sosyal medya terörü insan ve toplum huzuruna kastetmektedir."

Bahçeli : sosyal medyanın temiz kullanımı sağlanasıya, konuyla ilgili kanuni düzenleme TBMM’de yapılasıya kadar şahsen sosyal medya hesaplarımı tümden askıya alıyor; duruşumu, düşüncemi, tarafımı, tavrımı, tercihimi ve tepkimi alenen ilan ediyorum.

Bahçeli : Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim.

:
    Hakaretleri kimse savunmaz,ama Atamıza ve onun ilkelerine TC saldırı serbest...Sanırım Z kuşağının gümbür,gümbür gelişi gözlerini korkutmuş,bu çocuklar çaresiz,iş yok,işyeri yok çalışacak,çoğu okuldan yeni mezun olmuş düşmüşler karamsarlığa,çoğu herşeyi kavrıyor,bunları yazarken aklıma atamızın GENÇLİK HİTABESİ geldi.

Bakan Koca koronavirüs bilim kurulu sonrası açıklama yapıyor ;

Bakan : Hastalığın gündemden düşmesi pek mümkün görünmüyor

Bakan Koca : Virüsün yayılma hızının azaldığı düşüncesi yanıltıcıdır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca : Kurallara uymamak başkalarının hayatını riske sormaktır

Bakan Koca : Maskeler günlük kullanılmalıdır , tekrar tekrar kullanılmamalıdır .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,820
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Eyvah;
    Siyasi partilerin, Özellikle Ak partisi'nin Trolleri işsiz mi kalacak şimdi..??
    Vaziyet öyle gibi,ama zaten onlar sosyal medya tarafından ifşa edilip banlanmıştı,buda işin içindemi acaba,trolcük yoksa sosyal medyada yokmu hesabındalar diye düşünüyorum.

Bakan Koca : Mart ayından düne kadar vakaların %53.74 İstanbul’dadir , son 1 haftaki vakaların %51,16 İstanbul ‘da çıkmıştır

Ankara , Gaziantep , Bursa , Konya , Diyarbakır son 2 haftada belirgin artis olan illerimizdir.

Tedbirli ve kurallara uyan illerimiz ise ;
    1- Tekirdağ 2 haftada vakalarını %31,35 azalttı
    2- Balıkesir 2 haftada vakalarını %21,72 azalttı
    3- Samsun 2 haftada vakalarını %20,42 azalttı
    4 - Kırşehir 2 haftada vakalarını %20,27 azalttı
    5- Düzce 2 haftada vakalarını %19,91 azalttı

Gümüşhane 2 haftadır hiç vaka görülmedi ,

Diğer illerle ilgili açıklamalara yarından itibaren web sitemizden ulaşılabilecektir .

Son durum :

Sayfa 880/1001 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •