Fýtch: Türkiye'de faiz indirim döngüsünün sona ermeye yaklaþtýðýna inanýyoruz - matrýks
fýtch: Türkiye'nin yýlýn 2. Yarýsýnda ödemeler dengesinin istikrarlaþmasýný bekliyoruz,fakat aþaðý yönlü ciddi riskler var
Fýtch: Türkiye'de faiz indirim döngüsünün sona ermeye yaklaþtýðýna inanýyoruz - matrýks
fýtch: Türkiye'nin yýlýn 2. Yarýsýnda ödemeler dengesinin istikrarlaþmasýný bekliyoruz,fakat aþaðý yönlü ciddi riskler var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fitch: Türkiye'de Þubat sonundan beri döviz rezervlerinde düþüþle birlikte zayýf para politikasýnýn güvenirliði ve negatif reel faiz oranlarý, daha fazla dýþsal baský risklerini artýrýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan
asýllý Carlos Ghosn'un, ev hapsinde tutulduðu Japonya'dan Lübnan'a Ýstanbul üzerinden kaçmasýna iliþkin 4 pilot, bir þirket yöneticisi ve 2 hostesin yargýlandýðý davada, tutuklu 5 sanýðýn tahliyesine karar verildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Son durum :
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri