Sayýn Güneysu baþýnýz saðolsun
Sayýn Güneysu baþýnýz saðolsun
Þanlýurfa’da korona virüs nedeniyle 79 adreste karantina uygulamasý baþlatýlýrken, 29 adreste ise karantinaya son verildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýcisleri Bakaný : Bugün sabaha karþý Cumhuriyet tarihinin en büyük uyusturucu ve suç geliri ile ilgili operasyonu yapýldý .
Ýcisleri Bakaný : Operasyon 9 ülkede ve 11 ilimizde gerçekleþtirildi , 70 milyon TL nakite el konuldu , 500 milyonluk trafikte engellenmiþ oldu .
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Deðerli üyelerimiz , bilindiði üzere üyeler mesaj attýkça yeni üye , üye ve kýdemli üye þeklinde ünvanlar alýyordu , bununla ilgili bazý deðiþiklikler yaptýk ve yeni düzenlemeler sabah itibariyle aktif oldu .
Buna göre ;
0-199 mesajý olan yeni üye ,
200-499 mesajý olan üye ,
500-799 mesajý olan kýdemli üye ,
800-1999 mesajý olan sadýk üye ,
2000-3999 mesajý olan bronz üye ,
4000-7999 mesajý olan gümüþ üye,
8000-11999 mesajý olan altýn üye ve
12000 mesaj üzeri platin üye unvanýný alacaktýr .
Günaydýn...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri