Sayfa 880/1007 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Viop XL

1. Rusya en büyük altın üreticilerinden. Bu şekilde bir adım atar ise başkaları da takip edebilir, o zaman altın fiyatları bir miktar artabilir.

>>>

https://www.dunya.com/kuresel-ekonom...-haberi-656689

Kremlin Sözcüsü Peskov, Rus rublesinin altına ve döviz değeri olan çeşitli emtiaya endekslenmesi konusunun istişare edildiğini söyledi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

TCMB'nin swap hariç net döviz pozisyonu dibe doğru gitmeye devam ediyor. Hesaplarıma göre dün (28.04.2022) 1,4 milyar dolarlık düşüşle -58,8 milyar dolara inmiş durumda... İşler kızışıyor.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    cebinde 1 cent olan vatandaş mb dan daha mı zengin şu an

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Tatile %80 hissede giriyorum ama bir de hisse longlar var. Onlarda tatil sonası spotdan gelecek. Öle bakarsak %150 hisse pozisyonu ile devam. Stres var mı? Sıfır... Aşırı rahatım. Rahat olmadığınız pozda para kazanamazsınız ztn.
    Stresli pozisyonunuzu kapatın gitsin. Herkese iyi tatiller...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    kısayı kapatıyorum... hemen aşağı.... kısayı açıyorum hemen yukarı..... sadece tek kontratta yapıyor bunu robotlar....
    ne hallere gelmiş bu vadeli yaaaa.... bitmiş iyice.... tek kontrat bile adamların gözünü açıyor
    Aynen dediğiniz gibi. bu rezil robotlor kimin üzerine yazıldıysa sürekli korkutma işle iş yapmaya çalışıyorlar..

5. Haziran vadeden 10 puanı traşladılar

6.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    görüntüye göre bugün desteği kırmayacaklar..... bayramdan sonraya bırakacaklar işi..... bu arada lanet olası vade değişimi işide bitsin.... yeni vadede uzun açamıyorum bu yüzden... sürekli kısa yap aşağıdan yerine koy.... bitsin artık bu işkence
    Desteklere yakın çok oyalandı
    bayram üzeri destekleri kırıp milleti panikletmesi lazım
    şuana kadar alım yönünde işlemler olmadı

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Desteklere yakın çok oyalandı
    bayram üzeri destekleri kırıp milleti panikletmesi lazım
    şuana kadar alım yönünde işlemler olmadı
    tahminim perşembeye bırakacaklar..... tatilde dow çıkarsa fırsat bu fırsat alıcı bulurlar... dow düşerse zaten basarlar

8. bakanlar çekilsin baş ayı geldi
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 880/1007 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •