Sayfa 879/1007 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benimde aklıma geldi, akşam pazarı ucuzluğu olursa millet biraz mal alır, o esnada alışveriş fazla olur heralde.
    Ayın 5-6 sında bist açıkmı tatilmi
    Perşembe açık nediyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    TEPKİ-yükseliş için;

--- almayacağım hisseler: EREĞLİ,KARDEMİRD,EKGYO,PETKM,ASELSAN

---Alabileceğim hisseler:thyol,sahol,şişe,IŞCTR,ŞİSE,KOZAL...
    ..

EĞER TEPKİ olursa bunlarda daha fazla prim beklerim.

tabi önemli olan ilk önce endeks ,bıst100 gidecek mi-düşecek mi...EVET, gidecekse, o hisseler ALINIR...yoksa düşüş varsa tek bir hisse bile alınmaz.
    öne alalım...çalışıyoruz,emek üretiyoruz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ben kaçar... Şimdiden Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

TCMB'nin swap hariç net döviz pozisyonu dibe doğru gitmeye devam ediyor. Hesaplarıma göre dün (28.04.2022) 1,4 milyar dolarlık düşüşle -58,8 milyar dolara inmiş durumda... İşler kızışıyor.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. görüntüye göre bugün desteği kırmayacaklar..... bayramdan sonraya bırakacaklar işi..... bu arada lanet olası vade değişimi işide bitsin.... yeni vadede uzun açamıyorum bu yüzden... sürekli kısa yap aşağıdan yerine koy.... bitsin artık bu işkence

6. Sabahtan beri tacirler tek başına satıcı idi
    şimdi yanına ağır abiler geliyor

7. Bence vade sonlarında uzlaşma aşamasında açığa hisse de satıp sonra fiziksel teslimat zamanı başkalarından yerine konuyor. Aşırı satılanlar da bir iki gün sonra bazen beklenmedik geri tepki olabiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. kısayı kapatıyorum... hemen aşağı.... kısayı açıyorum hemen yukarı..... sadece tek kontratta yapıyor bunu robotlar....
    ne hallere gelmiş bu vadeli yaaaa.... bitmiş iyice.... tek kontrat bile adamların gözünü açıyor

Sayfa 879/1007 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •