aralik vade normalden 300-400 puan fazlada..onu da bu yukseliþte uydurdu..napalim abeynnnnnn...heryer den furiyleer gol oliy..kalecimiz kova![]()
aralik vade normalden 300-400 puan fazlada..onu da bu yukseliþte uydurdu..napalim abeynnnnnn...heryer den furiyleer gol oliy..kalecimiz kova![]()
SISE piyasa deðeri TUPRS a yaklaþtý, net borcu da dikkate alan EV denilen firma deðerine göre ise TUPRS daha ucuz gözüküyor.
Son elektrik devir iþ beðenilmedi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
BIM KAP'a þirket ana sözleþme deðiþikliði göndermiþ, faaliyet alanlarýna þarj istasyonundan, ödeme aracýna, e-ticarete kadar bir sürü yeni madde eklenmiþ.
Eskiden firma adlarý ihracat, ithalat, dahili ticaret, inþaat, turizm ltd. diye uzardý, firma unvanýnda olmayan iþler yapýlamazdý diye biliyorum þimdi deðiþmiþtir.
Dün yazdýðým gibi onlar da farkýnda ki mevcut iþ modeli doyum noktasýný çoktan geçti, yeni iþ alanlarý arýyorlar muhtemelen.
GARAN'da BBVA %60.21 olmuþ.
Endeks aðýrlýðý haftada bir güncelleniyor diye biliyorum. Duruma göre AKBNK endeks aðýrlýðý GARAN'ý geçebilir.
Bear_Bull
@BearBull26
ÝÞ Yatýrým'dan Serhat Gürleyen arada BBHT'ye çýkýnca, yabancý holding tipi yatýrýmlarý sevmiyor diyor. Holding, onun sahibinin keyfine göre bir portföy oluþturuyor, halbuki yabancý uzak ülkeden gelmiþ belirli bir alanda iyi olan þirkete yatýrým yapmak istiyor vs anlatýyor.
KOC, Sabancý hariç tutarým büyük olduklarýndan mecburen deðiþik alanlara giriyorlar iþtirakleri de alanlarýnda büyük zaten, ama ufak holdingler sakat, bunlarýn büyüme ihtiyaçlarý 2-3 nesil sürebiliyor.
macd,stockhactick vs...dik açýlý trentte biraz isabetli ama azýcýk yataya baðlasýn batýrýr...
hatta bunlarý kullanmam..zamanýnda çok kullandým ama iþe yaramadý..yýllarca bu iþin içindeyim yüzlerce kiþi ile istiþare ettim ...
en az 20 iþlem -peþ peþe gözlemlemedikten sonra karar vermek LAZIM
2007 nisan voba ilk girdiðimde macd harika kazandýrdý.Ben de poz. artýrdým..sonra batýrdý...
Gelelim enflasyona..1990-1999 arasýna bakýn..enflasyon %60-90 iken bile endeks dolar bazýnda derin iniþ ve çýkýþlarý var..Bal gibi de dolar bazlý düzeltme-sert düþüþler olmuþ..DOLAR BAZLI......
1.3 DOLARDAN 1.75 E GÝTTÝK...
Yer Ýmleri