hiç de öyle deðil dostum.... istanbulun çevresinde ne kadar çok tarým alaný var biliyor musun.... tarlalarýn çoðunda ekim dikim yapýlýyor... çoðuda boþ duruyor... Ýstanbul sadece SELÝMPAÞA dan ibaret deðil ki.... Hadýmköy, arnavutköy, silivri, çatalca... buralarda sürüsüne bereket tarla var.... bina da yok þehirleþmede yok... çiftçi tarlayý boþ býrakýyor...
olay sadece Ýstanbul ile sýnýrlý deðil ki..... Türkiye nin her ilinde bu yapýlmalý.... söyledim ya zaten... bunu takip edecek olan BELEDÝYE ve DEVLET... mesela Tunceli buna güzel bir örnek.... yoksa ben ne yazsam cevap verecek kiþiler mutlaka olacak![]()
djý burdan dönmeli artýk yoðsam flaket....17,00dan sonra tepki olsun artýk....
Vatandaþlýða uygun diyor sindoma abi vatandaþa uygun deðil heralde bizim vatandaþ çýkartýp 5 milyonu veremez,, þu konjonktürde 5 milyonu belki karý koca yüksek lisansýný yabmýþ masterini amerikada tamamlamýþ yan dal uzmaný olmuþ doktorlar belki alýr, sýradan vatandaþ yada sgk lý çalýþan yada sýradan memur öðretmen alamaz.
Desene ülkeyi doyurmak yetmiyor bu binalara yeni gelenleri de biz besliycez![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ya bu aralik vadenin palasinin belasini versin ya,rakama bak alakaya maydonoz..srfsiz yukari giderken farki aç asagi inerken az tut..
Yer Ýmleri