aynen böyle işte ...
ben labaratuvara geri dönüyorum... kazanacak daha çok dolar var
fayızsız..
![]()
EMBESİLLER bana fenden -bilimden mi bahsediyor.ORTA OKUL feni kavrayamamış ve YKS de 10 fen yapamayacak ,lisede vasat altı öğrenciler....bana fizik-kimya-matematikten bahsediyor..gözüm lisede fizikten tubitak ödülüm var.Ödül aldım..yks yi ise zaten biliyorsunuz.
Bu leş tayfa ne kadar rakı içerse ve de ne kadar değerlere düşmansa kendini o kadar medeni görüyor ya...akıl tutulması..
CAHİLLİK NEDİR? kitap okumaksa okumadığımız makale,düşünce kitabı kalmadı.YKS de derece ise sorun değil.Ama sayısal puanda ..sözelde derece çöptür..
Bu dallamalara göre ne kadar maneviyat düşmanıysan o kadar medenisin..sizin medeniyetinize tüküreyim.
Bunlarla asla uzlaşmayacağız.YOKSA KENDİMİZİ İNKAR ETMİŞ OLURUZ.
Bırakın şimdi Arab’ı marab ı… emanetim var endeksi tutmam lazım. Teke hesabı olmasın bugün… yardım ve yataklık edin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
abka aktif göd verendi diyen gizemden fen dersleri..
ahahaha
allah seni top etsin.
![]()
Sana dün adam gibi davrandım belki de biraz akıllanırsın diye.Ama nafile..SALYALARINI AKITARAK HALA din ile savaşıyorsun.Burası ekonomi forumu.
ARAPLARA DÜŞMANLIK ASLA SADECE ARAPLARA DÜŞMANLIK DEĞİLDİR.
Senin gibi EMPERYAL BATININ YALAMASI olacağıma ,1000 yıl beraber savaştığımız,KURANIN DİLİ ve peygamberimin ırkı olan araplarla uzlaşırım.
Yer İmleri