Sayfa 883/972 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Bugün full bodoslama girdim benim icinde karar anı 😃😃😃 ama neye girdigimi soylemicem ..herkese bol sanslar

2.  Alıntı Originally Posted by Emreaydin Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun uzun vadeci olmuşsunuz bizimde zarar -%14 kisa vadeli girmedik zaten hedefim yil sonu 40$ vadem 2021 nisan bakalim neler olucak bu işler zaten nisana kadar uzarsa 1yilda ülkeler çöker gider hakkimizda hayirlisi
    Sağolasın hepimize geçmiş olsun bu durumda, vademiz artık ne kadar olur belli değil, bu sene mi, seneye mi bekleyeceğiz yapacak bir şey yok, sonradan da alımlar yapıp ortalamayı 35-40 dolar civarına düşürdüm ama yine de %35 kadar zarar var. Bakalım artık nereden, ne zaman dönecek.

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Bugün full bodoslama girdim benim icinde karar anı ������ ama neye girdigimi soylemicem ..herkese bol sanslar
    o zaman bunu da söylemiycektiniz madem otunu attınız bekliyoruz totunu

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Bugün full bodoslama girdim benim icinde karar anı ������ ama neye girdigimi soylemicem ..herkese bol sanslar
    full girdim diyerek ip ucunu verdiniz full çıktım demediniz yeşil soğan diyor arkadaş

sogan m.bankası nı coktan fiyatlımıstır

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    full girdim diyerek ip ucunu verdiniz full çıktım demediniz yeşil soğan diyor arkadaş
    Bence de öyle.

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    95 binlere yolculuk başlayabilir temkinli olalım diye bir uyarı aldım sizinle de paylaşayım
    elimizdeki hisseleri satıp düşükten alma yapılabilirmi üstad..ne dersin

8.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Yesil sogan icin cok kritik bir gün bugün ..karar anı
     Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Bugün full bodoslama girdim benim icinde karar anı 😃😃😃 ama neye girdigimi soylemicem ..herkese bol sanslar
    Bu 2 alıntıdan sonuca ulaşılıyor gibi geliyor bana.

Sayfa 883/972 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •