Ing bank ta internetten eturuncu hesap açılınca banka cüzdan veriyormu
Ing bank ta internetten eturuncu hesap açılınca banka cüzdan veriyormu
Evet, uygun kar bıraktığında satış da yapıyorum; spread, volatiliteye göre değişiklik gösterebiliyor, banka kendini korumaya almak üzere spread 0.0150 da olabiliyor ama son zamanlarda enparadan (0.0075)da uygun, hatta 0.0065 lere de tanık oldum. Bir güzel tarafıda alış/satış kurunu 20 sn.lik süreyle dondurup piyasayı gözleyebiliyorsun...
Satış da spot fiyatın yarım kuruş (0,005) arkasındadır.. Spot FX 3,5150 ise Vb Satış 3,5240 Alış 3,5100 olur...
Bu arada Sn.Kara Bora elbette size inanıyorum dekonta lüzum yoktur. İNG FX'i öğrenmek gerçekten iyi oldu. Teşekkürler... Yüklü alımlarda kullanılabilinir... SYG...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...d=1#post674276
Haftalık hisse yarışmamızda dereceye girenler belli oldu
önümüzdeki hafta ki tahminlerinizi alalım.
bir halt olacağı yok.
Bir donem bende calistim. O şubenin müdürü parasını başka bankada degerlendiriyordu
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VB dan ne kadar miktar için verdiler bu oranı? Pazarlık yaptınız mı? Yoksa direkt hoşgeldin faizi mi?
Sn.Selka, bu oranı150k için aldım; devam eden hesap, pazarlık olmadı, MT test edilmiş güvenilir kişi olup direkt verdi; bir önceki ay %4.30 du, şimdi ise %3.85 ; yani yaklaşık %10 luk bir geri çekilme var.
Yer İmleri