Sayfa 883/1001 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar küçücük ayrıntıları çoookk büyütüyorsunuz !! Ne yani dekan mimarlık mı yapacak canım. Sadece ( idare ) edecek.
    Sizin mantığınızla mesela harp okulu okumayan birisi komutan olur mu ? başkomutan demiyorum bakın, sonra bunu da çarpıtırsınız !! Oysa bir işi yapmak için eğitim almak gerekmiyor. Alaylı diye bir şey var. Canınızı sıkmayın , sıkacak çok şey var.

Artık gülüp gülüp geçiyorum. Yani oturup konuşma- tartışma dönemi kaçırılmış olup delirme- gülme dönemindeyiz.

Siz starlink yada Mars'tan mı bağlanmaya falan çalışıyorsunuz bilmiyorum , en ucuzu 250-TL ne demek yahu ?
    Benim aylık 105-TL internet faturam. üstelik İzmir'in göbeğinde.

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar telefon ve internet fiyatları ne olmuş öyle en ucuzu aylık 250 TL den başlıyor yuh milleti soyuyorlar. Kablo net fiyatları bunlar. Kusura bakmayın konu bu değil ama görünce yazmak istedim.

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    300000 . Sirada unv sinavinda ins.muh giren var.2 matematik yapip muh.giren var.200+ unv.var.var babam var.
    Hiç birini beceremezlerse bile babasının parası varsa , bir yıl ucuz bir yurtdışı üniversitede gezerek ertesi sene Türkiye' ye itibarlı dönüş yaparlar. Zaten son 20 yılda iyi eğitim almaya çalışmak '' enayilik '' oldu. En iyi üniversiteden en iyi dereceyle mezun olsan bile açıköğretim fakültesi mezunu sadık bir genç kadar iyi bir yaşam süremezsiniz. Tecrübeyle sabittir.

Yani demek istiyorlar ki, hiç edilen şu meşhur 228 milyar USD var ya ?
    işte onunla ülkenin yarısı deprem dayanıklı hale getirilirdi !
    O kadar büyük bi rakam yok edildi kasadan, gerisini siz düşünün.

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Dünya bankası: Tr’nin depreme hazırlanma maliyeti 485 milyar dolar.

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bende takip ediyorum. Henuz Alim yapmak icin uygun seviye neresi karar veremedim. Eurobond fiyati 5 - 6 gundur dusuyor surekli. TR Cds ler yukseliyor muhtemelen , su an hangi seviyede bilmiyorum. Eurobond fiyati nerede dengelenir acaba bilemedim.

...
    aynı durumdayım. az daha beklemek taraftarıyım galiba. ama emin de değilim

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Arkadaşlar telefon ve internet fiyatları ne olmuş öyle en ucuzu aylık 250 TL den başlıyor yuh milleti soyuyorlar. Kablo net fiyatları bunlar. Kusura bakmayın konu bu değil ama görünce yazmak istedim.
    TTNet 100mb 185lira gözüküyor bende.

7. Sayın büyük resim ve paramanya benim de Nisan sonuna kadar 100 TL yeni sözleşme fiyatı en ucuz eski GB Lara göre 250 TL den başlıyor onu söylüyorum.

8. Depremde ailesini kaybeden ve refakatsiz duruma gelen çocuklara yönelik etkili bir takip mekanizması kurulamaması tartışılırken Diyanet, "Depremzede çocuklar evlat edinebilir mi?" sorusuna dikkati çeken bir yanıt verdi. Yanıtta, evlatlığın mirasçı olma hakkı bulunmadığı belirtilerek, "Evlat edinen ile evlatlık arasında evlenme engeli doğmaz" denildi. Bu cevabın yer aldığı sayfalar, olayın gündeme gelmesinin ardından silindi.

Sayfa 883/1001 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •