Originally Posted by
KADRAJ
Sevgili Cok, hisse.net'e çok nadiren giriyorum. O nedenle yorumunu yazın gördüm, maliyetimin altında olduğu için cevaplamadım bile. Maliyetlendiğim yeri yazmıştım. Daha sonra bi miktar daha aldım ve ortalamam 9,41 olmuştu. Geçtiğimiz hafta %46 karı görünce sattım. 3 ayda gayet güzel bi kar. Sonuçta aylık %3 enflasyon var. Reel olarak ciddi bi kazanç oluşmuştu. İyi ki satmışım. Şimdi güzel bi yer bulunca tekrar gireceğim.
Hisse.net benim 15 yıldır emektar platformum. O yüzden buradan ayrılmak istemiyorum. Ama takdir edersin ki popüler hayat başka bir yerde akıyor.
Vesbe'ye gelince. Bana 1 ev bir araba aldırdı bu şirket. O yüzden özel bi yeri var bende. ABD açılımı ile birlikte 2026'da x2 dolar bazlı hasılat seviyesine ulaşacağımıza inanıyorum. Güzel bi ralli olacak bence. Akmasa bile damlar. Bu seviyeler Vesbe için bedava. İyi bi noktadan tekrar girerim. Girince de buraya yazarım.
Vesbe'de hedef 1 dolar.
Vestel'le ilgileniyorsun biliyorum. Vestel'i fazla takip etmiyorum. Nazif beye büyük bir saygı ve sevgi duyuyorum.
Yer İmleri