Sayfa 887/1024 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    güncel altın mevduat oranları
    TEB
    minimum açılış 5 gr.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2.  Alıntı Originally Posted by hayırlı sabahlar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba,sık paylaşım yapamasamda sürekli takip ediyorum.20.7.2017 tarihli Atilla Yeşilada yatırım fonu konusuna değinmiş ve danışan bir kişiye Karma fonu önermiş.Bunun üzerine ben de İş Bankası aylık fon bültenine göz gezdirdim,çok güzel getiriler var.Arasıra bazı arkadaşlar yatırım fonlarıyla yatırımı soruyorlar sizlere daha hiç kimse iyi olur demedi hep uzak durun şeklinde yaklaştılar.Acaba bunlar arasında güzel bir portföy düşüncesine nasıl bakıyorsunuz?(Bende mevduatçıyım)
    50 TL bes fonunuz var.banka bunu ilk yıl 100 TL yapıyor.ikinci yıl kaybediyor ve paranız 50 TL ye düşüyor.burada fonun başarısı nedir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    50 TL bes fonunuz var.banka bunu ilk yıl 100 TL yapıyor.ikinci yıl kaybediyor ve paranız 50 TL ye düşüyor.burada fonun başarısı nedir

nedense !!! ; 100 tl yaparken fonun büyük kısmı fonun elindedir , bütün getiri o döneme rastlar!
    ne zaman ki fonu halk taşır ..... getiriler yerlerde sürünür !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku

Eger bu BES'i kendiniz yonetiyorsaniz, tumuyle ISYAT alirsaniz, nasil kaybedecek.?

En son faaliyet raporu 17 Temmuz tarihli, 16 Milyon kar gorunuyor, ISYAT fonundaki degerler, ozel sektor tahvil bonosu ve Eurobond.

Yilin ikinci yarisinda da en az bu kadar kar yazacaktir.

Eger BES'teki paranizi kendinizin yonetmesine imkan yoksa, haklisiniz, adam ne derse o.

Ama kendiniz yonetiyorsaniz, problemi kendi bilgi ve becerinizde arayacaksiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku

Yanlış anlaşıldim. İlk sene 100 de 100 kazandırdı.İkinci sene ise yüzde 50 kaybettirdi.cikartirsak fonun başarısı yüzde 50 dir.

6. Borsada yatırım fonları tepeden alır dipten verir borsa %100 kazandırır fonlar %20 kazandırır. Üstüne de %3 fon yönetim payı verirsin.

Bileğine güveniyorsan borsa çok daha mantıklı.

Bana necisin dersen borsacı derim fonla işim olmaz kendim alır satarım ama kendine mevduatçı diyen borsa ile işim olmaz diyen bence fondan da uzak durmalı...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Borsada yatırım fonları tepeden alır dipten verir borsa %100 kazandırır fonlar %20 kazandırır. Üstüne de %3 fon yönetim payı verirsin.

Bileğine güveniyorsan borsa çok daha mantıklı.

Bana necisin dersen borsacı derim fonla işim olmaz kendim alır satarım ama kendine mevduatçı diyen borsa ile işim olmaz diyen bence fondan da uzak durmalı...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bende kendimi ayni sekilde tanimlardim.

Yalniz bilegin kuvvetliyse fikrine katilamiyorum.

Bence hersey hesap kitap.

Yukarda birini yazdim ISYAT.

Yil sonunsa en az 15 kurus vermezse, hatirlatirsiniz, ben yine burada olacagim.

8. 0.15/0.84 = % 18 NET.

Vadelideki gibi vergi de yok.

Sayfa 887/1024 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •