Sayfa 888/1006 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    çözüm süreci son haberi olabilir iyi veya kötü bence
    çözüm süreci tek başına yetmez onun dışarki ayağı ne o önemli şöyle düşün Trump kimse ile birşey almadan diyalog kurmuyor suriye ve ırakta ypg açılımı buranın parçası olur ortaya karışık , Trump bizden istediğini alırsa halkbank gündeme gelir ,f35 ler gündeme gelir,not artırımı gündeme gelir , 1-2 anlaşma vs yani ortaya bir katalizör çıkar önemli olan ne isteyecek ne vereceğiz.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o kedi buraya gelecekkk !!!!

yer yüzünü gök yüzüne katamıyorsan .. gök yüzünü denizlere çalarım bende ozaman palaaaaa

haydi desteğe..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. Bozkurt,

ne diyorsun benim tahta 150 gelir mi 260 dan sattığımda 150 den alırım dediğimde goy goy vardı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. Senin vereceğin momentumun

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt,

ne diyorsun benim tahta 150 gelir mi 260 dan sattığımda 150 den alırım dediğimde goy goy vardı
    Gelmiş zaten abi 4 lira için pazarlık mı yapalım, ben hisse misse almam, töbeliyim
    Hamdım Piştim Yandım

7. Elon Musk, Fort Knox'taki altın rezervlerini denetleyebileceklerinin sinyalini verdi.

Musk, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, "Fort Knox'ta altın arayışı." ifadelerini kullandı.

Utah Senatörü Mike Lee'nin Kentucky'de bulunan Fort Knox'a girişinin engellendiğine dair bir paylaşımını da alıntılayan Musk, "Fort Knox'tan altın çalınmadığını kim teyit ediyor? Belki vardır, belki de yoktur. O altın Amerikan halkına ait. Hala orada olup olmadığını bilmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca Musk, bir başka paylaşımında ise "Fort Knox'un canlı video turunu yapmak harika olurdu." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kentucky Senatörü Rand Paul, hafta sonu, Musk'a Fort Knox'taki altın rezervlerini inceleme çağrısında bulunmuştu.

ABD Hazine Bakanlığının internet sayfasında yer alan bilgilere göre, ziyaretçi girişine izin verilmeyen Fort Knox'ta değerli metal rezervleri depolanıyor.

ABD Hazinesi'nin depoladığı altının neredeyse yarısı Fort Knox'ta saklanırken, mevcut altın varlığının 147,3 milyon ons olduğu kaydediliyor.

Bunlar denetim adı altında aşırmasalar.
    Kozmik Oda aklıma geldi.

8. Mansur Başkan
    @MansurBaskanxTr
    ��Betimar Anket Araştırma Sahibi Gürkan Duman:

��Mansur Yavaş Anketlerde Önde Çıkıyor.

��Yapılan Araştırmalar Gösteriyor Ki Seçimi Kazanabilmek İçin, Türk Milliyetçileri Ve Muhafazakar Seçmenden Oy Almanız Gerekiyor. Bunada En Yakın İsim Sayın;
    Mansur Yavaş @mansuryavas06
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 888/1006 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •