Sayfa 889/1004 ÝlkÝlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,105 - 7,112 arasý.

Konu: Seans & Geyik Odasý - I

1.  Alýntý Originally Posted by koçari Yazýyý Oku
    pay alým satým bildirimi
    yapýlan açýklama güncelleme mi? : Evet (yes)
    yapýlan açýklama düzeltme mi? : Hayýr (no)
    konuya iliþkin daha önce yapýlan açýklamanýn tarihi : 09.12.2020
    yapýlan açýklama ertelenmiþ bir açýklama mý? : Hayýr (no)

iþlem tarihi satým iþlemine konu paylarýn toplam nominal tutarý (tl) iþlemlerin net nominal tutarý (tl) sahip olunan paylarýn gün baþý nominal tutarý (tl) sahip olunan paylarýn gün sonu nominal tutarý (tl) sahip olunan paylarýn gün baþý bakiyesinin sermayeye oraný (%) sahip olunan oy haklarýnýn gün baþý bakiyesinin oy haklarýna oraný (%) sahip olunan paylarýn gün sonu bakiyesinin sermayeye oraný (%) sahip olunan oy haklarýnýn gün sonu bakiyesinin oy haklarýna oraný (%)
    2020-12-31 1750000 1750000 74738465.33 72988465.33 0.5849 0.5849 0.5712 0.5712

açýklamalar
    açýklama
    09.12.2020 tarihli özel durum açýklamamýzda, borsa istanbul'un 17.09.2020 tarihli duyurusuna istinaden, þirketimiz
    portföyündeyer alan carrefoursa carrefour sabancý ticaret merkezi a.þ. (carrefoursa) paylarýndan 2.500.000,00 tl
    nominaldeðerli kýsmýnýn merkezi kayýt kuruluþu nezdinde borsada iþlem gören niteliðe dönüþtürülmesi ve akabinde bu
    paylarýntamamýnýn veya bir kýsmýnýn ikincil piyasada ve/veya borsa dýþýnda üçüncü kiþilere satýlarak carrefoursa
    paylarýnýnfiili dolaþým oranýnýn %5'e yükseltilmesine karar verildiði kamuya duyurulmuþtu.merkezi kayýt kuruluþu
    nezdindekidönüþüm iþlemleri 17.12.2020 tarihi itibarýyla tamamlanmýþ olup, þirketimizce 31.12.2020 tarihinde borsa
    istanbul’da71,80 tl – 78,15 tl fiyat aralýðýndan toplam 1.750.000 adet carrefoursa paylarýnýn satýþ iþlemi
    gerçekleþtirilmiþtir.bu iþlemle birlikte þirketimizin carrefoursa sermayesindeki payý %57,12 olmuþtur.böylelikle,
    31.12.2020tarihi itibarýyla 2.500.000 tl nominal deðerli paylarýn tamamýnýn satýþý tamamlanmýþ olup, yapýlan pay
    satýþlarýylabirlikte carrefoursa paylarýnýn fiili dolaþým oraný %5’in üzerine çýkarýlmýþtýr.
    Bu satýþlarda sahol'un bilançosuna kar olarak yazýlacaktýr. teknosa satýþlarý teknosada bedelli sermaye artýrýmýnda kullanýlacak
    carfourlar sahol bilançosuna.

2. Ýyi seneler...

Saygýlar.
     Alýntý Originally Posted by thejackalav. Yazýyý Oku
    Ýyi seneler dostlar... Saygýlar
    SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Acýsýyla tatlýsýyla bir yýl daha ömürden gitmiþ oldu...

Gelecek yýllarýn güzelliklerle dolu olmasý temennilerimle...

"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.

Tum dostlara mutlu yillar.

Saðlýklý, mutlu yýllar dilerim dostlar.

Yatýrým tavsiyesi deðildir.

6.  Alýntý Originally Posted by THUNDERBOLT Yazýyý Oku

Aylik lineer usd.

Göz ucuyla bu kadar bakabildim

Bir iki direnç var. Geçerse iyi.
    Borsa gittiði sürece gider bana gore.
    Ama sizi zengin etmez[emoji4]

Aksiyon hisse lazým size[emoji4]

Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir

SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    þu grfikte aþaðýdan nokta nokta çekilen çizgi daha aþaðýdan çizilip yukardan düþen nokta çizgilerin kesiþtiði noktada buluþturamazmýyýz?nedir bunu kuralý
    teknikçi üstadlardan cevap beklerim.
    yabancý % 70'i devirdi
    daha ne kadar alabilecek ki
    QNB TEB ve burganda da yabancý vardýr bir miktar.
    hisse zaten yýllardýr kazandýrmamýþ ve temeli bu geçen süre zarfýnda çok çok güçlendi, 2013 te doalr bazýnda gördüðü zirvede
    temelinin nasýl olduðunu hatýrlamýyorum ama muhtemelen böyle güçlü deðildi
    buradan çýkarýmýmsa olurda bir tetikleyici bir þey olursa dolar zirvesini görmelidir.
    Son düzenleme : koçari; 01-01-2021 saat: 01:00.

7. Herkese mutlu yillar dilerim.

8. topraðým
    rüyama girdin
    rüyada bizim yaylalarý bilirsin oralar deðil ama öyle bir düz yaylada ikimiz varýz birisi daha var ama tanýmýyoruz
    top'un üzerinde dünya haritasý var bildiðin küre ama top plates topu büyüklüðnde ama hafif
    üçümüz topu birbirimize atýyoruz
    top bana geldi ayak parmaklarýyla bileðininin arasýna top denk getirilir abanýlýrya öyle duvara bi abandým
    feleðim þaþtý
    allahtan nizami vurdum yoksa parmaklar gitmiþti

Rüyada top oynamak nedir yaw caným fena yandý
    gireceksen rüyama memeleket meselesi konuþalým, siyaset konuþalým borsa konuþalým çay içelim vs vs

Sayfa 889/1004 ÝlkÝlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •