Buraya da Robin hood gerekli işbankası bunu hakkediyor...
Buraya da Robin hood gerekli işbankası bunu hakkediyor...
Ben ve arkadaşlarım ıskur, ısatr ve ısbtrleri evladiyelik aldık...
Biz hisselerimizi sadece ve sadece bankaya vereceğiz...
Burası bize bir bakıma müebbetler koğuşu yani![]()
kimse bizden hisselerimizi alamaz allahın izniyle...
Sadece yapmamız gereken sabırla beklemek ve malımıza sahip çıkmak...
Selam ve dua ile
YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Bugün saat 15:00 da Kuşlu sitede İşbankası konusunu gündeme taşıyacağız. #BuİşMilletin olacak sloganımız desteklerinizi bekliyoruz
bu ne sessizlik![]()
birde şunu söyleyeyim işc zannedersem 1987 de borsada işlem görmeye başlıyor. elinde işatr ve işbtr olanlarda şimdi diyorki bana temettü haksızlığı yapılıyor. kardeşim siz bu işb ve işa ları 1986 yılında mı aldınız? o zaman almış olsanız size işç üzerinden haksızlık yapılıyor deme hakkına sahipsiniz. adam gelmiş 50bine işb 200bine işa almış yok efendim bana haksızlık yapılıyor diyor bunun akla mantığa uyan tarafı yoktur. işkur da aynı durumda 1991 yılında bu kısıtlama gelmiş. daha önceden sahip olanlar acaba zamanında yüzde 10 kardan payını almışmı? varmı aramızda dedesinden işkur kalan? adam amış 400 binde işkur 1 ay önce yokbana haksızlık yapılıyor yok temettüm ödenmiyor. yok öyle yağma dün aldın bugün milyonlar senin olsun!!!
arkadaşlar banka yasal olmasa 1 işkur a 1.3 tl 1 işatr ye 0,25 1 işbtr ye ise 0,14 tl vermek varken neden imha veya geri alım yapsın. bu böyle devam edecek belli bu paralara işkur alan için bişey diyemem ama işatr ve işbtr için yazık olacak gibi bence tabi bu benim fikrim ytd. banka yönetimi rahatken bankadan bir hamle beklemek çok yanlış olur. Hükümetin ise bu konuya kalkışmayacağını net olarak düşünüyorum. ekonomik dengeler için bile olamayacağını hazineye devredilemeyeceğini düşünüyorum. öyle koskoca bankanın 3te 1ine el koymak yürek ister. bunu bilip öyle yatırım yapıyorum veya sadece izliyorum. elimde 7bin tlden işkur olsa tabi beklerim 500bin tlden alsam kafaları yerim. herkesin gönlüne göre olsun ayrıca.
Yer İmleri