Şirket borsada işlem görürken fesih davasından bir şey çıkmazmiş öle yazmis prof çünkü yönetim benim hisselerim borsada degerleniyor satan satsin alan alsın diyebilirmiş ve hakim bundan dolayı hak verebilrmiş bunu ben bir makalede okudum.ama şu an artık küçük ortakin hissesini satacak bir pazari olmadığı için fesih davası açanlar yüzde yüz avantajlı oldu.herkes nasibini yer.hayirlisi olsun.
patron alıma neden geçti bist neden kotdan attı .evet leplotun başındayım .birleşme sürecini şirket sandıki oyalarım hiç olmazsa bana uyarı yapar dedi .ama yanıldı birde olaya benzin döktü patron kendini uyanık sandı 20 bin 10 bin mal alma peşinde .bist baktıki adam art niyetli süre müre tanımadan kapının önüne koydu .bu şekil atmasının tek sebebi patron art niyetli .
şimdi önümüze bakalım biz 21 kişi yola devam .müdahil almıyoruz .biz çok yalvardık gelin diye ama dalga geçenler ,yazdıgım yazıları küçümseyenler hepsi oldu .
patron elini oynatamaz .eger şirketleri olmasa anele veya başka başta onları yok eder buda devede kulak korkardım .çünkü hapse girse nolacak .elde bişe yok .şimdi bina yerinde .rakip 5 kırımızı kart görmüş iki penaltı gölü yemiş .birde kotdan gitmiş .o salyasını akıtarak lot tolamaya başlayınca .bist tam zmanında maçı tatil etti. bu maçın tekrarı sadece faliyetle biter .ama faliyet ona kalmış cebinden para koycak biste diyecek ki faliyete sokdum iş aldım .şun kadar ciro yaptım .o zman b grubundan serbest marjdan açılır .
dava devam edecek .davayı kazanmak su içmek kadar kolay laştı..artık ben cio ,avukat .adnan ek istifalarını yazdıklarını düşünüyorum ..davada elimiz o kadar güçlendi ki bugün sevinçden yemek ısmarladım milete lotum yapıda metre kare hesabına dönüşü verdi .siz dava dışında kalanlar yüzde 5 olmadan dava aça bilirsiniz .artık yüzde 5 gerektirmez .ama toplu açarsanız dava masrafı az olur .ytd
Rıdvan Çelikel imtiyazlı paylarını anel elektriğe satsin.anel Telekom tasviye edilsin anel elektrik malları alsin.bilmiyoruz olurmu ama seçenek çoktur sanırım .umarım art niyetli değillerdir.hafta içi bakalım haber gelecekmi.
Yer İmleri