Sayfa 89/1000 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    küfürlü çevrede birileri varsa kısık sesle dinleyin

https://twitter.com/nocontextsag/sta...973028352?s=24
    silmişler varmi alternatif link

Valla yaşı yetenler bilir,özal ın gidişi de böyle oldu.Önce belediye seçimlerinde anap dayak yedi.Sonraki ilk seçimde gümbürdedi.O zaman ankarada bir açılışta semra özal papatyalarıyla gelmişti,bir saltanat şatafat,tabi o zamanlar papatyalara yalakalık moda,şimdi sorsan çoğu hatırlamaz bile.O zaman bunlar nasıl gidecek diye umutsuzluğa kapılmıştım .Bizim halkımız güce tapmayı seviyor,biat etmeyi seviyor, bir de kurnaz,kendi cebine yüz lira koy devleti bin lira zarara sok umursamaz.Elbet istisnalar çoktur da ,yapımız maalesef böyle,akp nin artık dağıtacağı rant falan kalmadı,bundan sonrası acı ve umutsuzluk,e bunu vadeden politikacı da üç mektubunu yazmaya başlayacak,her şeyin bir zamanı dönemi var,akp nin zamanı dönemi bitti.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
    Şaha kalkıyoruz....

Hastirin lan ben neyine dikkat edeceğim, herifler 1.2 milyar gayme tokatlamışlar vergiden, bu kadar gazlamasalardı akaryakıta vergiyi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla yaşı yetenler bilir,özal ın gidişi de böyle oldu.Önce belediye seçimlerinde anap dayak yedi.Sonraki ilk seçimde gümbürdedi.O zaman ankarada bir açılışta semra özal papatyalarıyla gelmişti,bir saltanat şatafat,tabi o zamanlar papatyalara yalakalık moda,şimdi sorsan çoğu hatırlamaz bile.O zaman bunlar nasıl gidecek diye umutsuzluğa kapılmıştım .Bizim halkımız güce tapmayı seviyor,biat etmeyi seviyor, bir de kurnaz,kendi cebine yüz lira koy devleti bin lira zarara sok umursamaz.Elbet istisnalar çoktur da ,yapımız maalesef böyle,akp nin artık dağıtacağı rant falan kalmadı,bundan sonrası acı ve umutsuzluk,e bunu vadeden politikacı da üç mektubunu yazmaya başlayacak,her şeyin bir zamanı dönemi var,akp nin zamanı dönemi bitti.
    bence ak parti kadar türkiye cumhuriyeti tarihinde hiç bir yönetim bu kadar güçlü olmadı. Şuan ellerinde bulunan siyasi,askeri ve ekonomik güç bir daha uzun süre kimsenin elinde olmayacak. üzgünüm ama ak parti erken yada geç seçimden yine 1.parti çıkacak.

6.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    bence ak parti kadar türkiye cumhuriyeti tarihinde hiç bir yönetim bu kadar güçlü olmadı. Şuan ellerinde bulunan siyasi,askeri ve ekonomik güç bir daha uzun süre kimsenin elinde olmayacak. üzgünüm ama ak parti erken yada geç seçimden yine 1.parti çıkacak.
    Esas 1. Parti çıkmazsa ne olacak . Devletin bütün kurumlarını arkasına almış birinin o sarayı bırakacağına inanmıyorum. Belediye seçimlerine benzemez o iş. Özal zamanında devletin kurumları bu kadar bir adama baglimiydi.

Hortumun içine zincir koyup dövüyorlar.

Dayak klübü

Şey 7,4444

Damat damat deye deye yana yakıla arıyoruz, elimizdeki bu değeri pas geçiyoruz, bunu MB başkanı veya maliye bakanı yapsa Reyis, dolar en az 10 gayme.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 89/1000 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •