Hep doğru hisselere zamanında biniyorsun abi gedza hariç Otokar ve lokmanda senden biraz geç binip sen inince bende indim.Banadabulasti indi bindi işleri.Sayende nasiblendik Allah razı olsun.😊
İlacada aynı anda bindik bu arada hayırlısı bakalım.Cok hakkın geçiyor helal et sayın abim
ecilc grafiği lokmana göre bayağı avantajlı görünüyor. sahol yıllardır ucuz bankalar gibi,yatırımcıları sefilleri oynuyor. ağır abidir kendileri,alıp unutanlara kazandırır ancak. bende hiç biri yok,bist 30 zaten almam.dışarıdan maydonoz olup tarafsız gözle fikrimi söylemek istedim affola...
ilacın avantajı endeks giderken gitmemiş olması parayı diğer hisselerde vuranlar doluşacaktır.
hisseyi konuşmanın da anlamı yok zaten, adı üstünde ilaç.
Ne yani hisseler arası pariteyi ben akıl ediyorumda kulağı kesikler edemeyecek mi?
hisseci kolay kolay altına dövize gidemez çok kazanmak ister.
alark & aksa ile daha dün gibi kafa kafaya idi.
mali durumu ikisinden de çok daha iyi açık ara.
tam bir sanayi firması diyemeyiz, alark da değil başka şey bu.
hep takibimde idi de yaw benim param çok daha fazlasını almıştı olmazdı kazıklanmış hissediyorum kendimi öyle durumlarda
şimdi gayet rahatım, 2.92 den kaptırdığım maldan daha fazlasını alabildim.
Son düzenleme : koçari; 21-01-2021 saat: 23:04.
Borsa İstanbul, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 2 hissede 15 gün süreyle brüt takas uygulanmasına karar verdi. İşte tedbir kararlarına ilişkin tüm detaylar...
oyak Yatırım Ortaklığı (#OYAYO)
VBTS kapsamında OYAYO.E paylarında 22/01/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 05/02/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak
Yeşil GMYO (#YGYO)
VBTS kapsamında YGYO.E paylarında 22/01/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 05/02/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
BİST'in tedbir kararına ilişkin açıklamasında ayrıca şu bilgilere yer verildi:
VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
SPK'nın 30/06/2020 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-30 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Yer İmleri