Hepiniz sağ olun, sağlıklı olun İnşallah.
Hepiniz sağ olun, sağlıklı olun İnşallah.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Hayırlı Günler...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Hayırlı Cumalar...
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
Mutlu bir haftasonu dilerim değerli başlık takipçisi abilerim ve ablam,
Sevgilii Çınar Hocam geçen seferki grup trade çalışmamızda benim gözümden kaçan ve dikkat etmediğim bir sorun yüzünden arkadaşlarımızın bazıları altta kaldı o yüzden bende sessiz kalmaya özen gösteriyordum. İsim vermek pek doğru olmaz diye düşünüyorum. DGNMO da gezdim dolaştım bence bulaşmayınız, KRDMD de dört döndüm. ona da elleşmesek daha iyi olur diye düşünüyorum. TTRAK ta tepeden itibaren son 3 gündür al-ver yapmaktan başım döndü onu da ellemeyiniz.
eh onu alma bunu alma ne alacak bu fakirler derseniz, ISFIn e çaktırmadan azar azar alarak başlayabilirsiniz. Unutmadan azar azar . Kesinlikte stop olsun. acımaz, gözünüzün yaşına bakmaz. AKGRT de de gezdiğimi gören arkadaşlar bizde gelelim mi dediler. Siz bilirsiniz dedim. Ben her istasyonda biraz yük boşaltıyorum. tren gider mi gider. Siz bilirsiniz dedim. YKBNK de hiç malım kalmadı. söyleyeyim dedim. TTKOM aslında Arap falan bağlantısı yüzünden azıcık şeyetti daha eder mi ? ben bilmem. Ağalar bilir.
Aslına bakarsanız Sayın Hocam boğa sezonunda ne alırsanız para kazanırsınız, önemli olan ayıları görünce sığınacak bir yer bulmakta. Bu dönemde trade para kazandırır. Ama mal taşırsanız para yaparsınız. Bu arada OYAKC ye şey etmiyorum . Müdahalem yok. Kendi halinde seyrediyor. Arada rüzgar yapmışlığım var. Daha henüz nası derler işim bitmedi.
Ayrıca çeşitli söylentilere binaen döviz bazlı firmaların ileri ki dönemde var olan döviz alacakları yüzünden kar beklentileri yüksek olacağını düşünüyorum. Bu yüzden SİSE mantıklı diyorum. Fiyat yüksek mi evet yüksek. Geçtiğimiz senelerde 7,50 - 8 seviyelerinde içinde fink atıyorduk. Şimdi atmakta beis görmüyorum.
TOASO içinse söylenecek bişey yok. teknikle herşey mümkün. Önümüzde dönemde marketlerin iş yapacağını düşünüyorum büyük marketlerden ziyade kıyıda köşede sessiz sakin duran bi KIMMR var. gözatmakta fayda görüyorum.
Yani umarım sizi tatmin edecek cevaplar bulabilirsiniz Hocam. Ben hisse ismi vermekten imtina ederim
Lütfü abi bulsak şu parayı da neye benzediğini görsek rahat edeceğiz. Bizim elimizde hep kağıt var.![]()
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Hayırlı Haftalar...![]()
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...
Bu pazartesi yine parktayım...
Değişik bir açıdan park manzarası...
![]()
Sağlıklı ,mutlu bol kazançlı bir hafta olması dileğiyle.
Park güzel üstad, doğaya hayvanlara saygı.
Yeni hafta tüm dostlara hayırlı olsun, bol ve bereketli kazançlar
Hocam park çok güzel, insanın gözü gönlü açılır (:
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri