Benim kardeşim Şahinbey ilçesinde( Yeditepe) öğretmen, ben 10 yılım Gözümde dün gibi tüter ( Nizip ) ilçesinde geçti.Nohut dürümünü-balcan kebabını-şöbiyeti- Antep fıstığını- Birecikte'ki künefeyi ve karpuzatan mesire alanını ile Şahintepesini- Hayvanat bahçesini...Ne diyim ki; GaziAntep'i yaşamak ayrıcalıktır.😊Hayırlı geceler.YTD
NOT: Bu arada Gaziantep iline uğrayıpta isim vermek istemiyorum ancak kelle paça ile lahmacunu yemeden sakın gelmeyin.Üstüne fistıkezmesi veya şöbiyet veya havuç dilimi.Haksızmıyım başkan.😊YTD
Bizler de yiyemiyoruz İzci dostum. Bu fiyatlardan alıp yiyince hiç tadı olmuyor. İnsanın boğazına düğümleniyor...
Ayrıca ben şahsıma baklava ve diğer ürünleri protesto ediyorum. İkram edilse bile kolay kolay yemiyorum. Merhamet vicdan kalmamış. 1 kilo sıradan baklava en son 600 TL civarı diye duymuştum...!!! Keşke bir de gerçek baklava olsa gücüme gitmeyecek. Gastronomi şehri olunca herşey turistlere göre oldu ve kalite inanılmaz düştü...!!!
Eski bizler haricinde gerçek baklavayı bilen kalmadı. Şekerli ve fıstıklı hamura baklava diyorlar...!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Bu kalite konusunda benimde ciğerim yağıyor.Özellikle paketli ürünlerde.İçerikleri okursak örnek verirsem eğer meyve sularında meyve yok,kaşar peyniri diyor ama aslinda eritme peyniri,bebek mamalarinda palm yağı kullaniliyor.Yerli üreticiler yurtdışı için farklı ürün üretiyor Türkiye için ayrı ürün uretiyor.Ulkemiz için gerçekten çok uzuluyorum.
Şimdi tek tek hisselere bakalım:
DMSAS...
Geçen sene x3 yapmayı başarmış ama buna karşın PKART x2 'yi zor yapabilmişti. Sonrasında bir türlü toparlayamamış. Halen de XU100 'e göre çok kötü bir performans sergiliyor...
Özellikle haftalık görüntü güzelleşmiş durumda. Fakat aylık görüntüde bir problem var. Hâlan yokuş aşağı inmeye devam ediyor. Bu inişi önce günlükteki ciddi bir toparlanma durdurabilir ama şu anda çok kararsız işlemler yapıyor. Haftalığın durumuna bakarak önümüzdeki haftanın günlük hareketlerinin düzelmesini bekleyebiliriz. Eğer beklediğimiz gibi olursa haftalık ataklar gelebilir. Bunun sonucunda da aylık görüntü de düzelebilir....
Şu anda yeni girecek olanlara temkinli olmayı tavsiye ederim. Çünkü görüntü net değil, bulanık. Ufaktan biriktirilebilir ama toptan alınmamalıdır ve düşüşlerde özellikle 21 günlük ortalamanın (9.50) altında satılmalıdır... Kesin stoploss 9.45 'dir...
PKART mı, DMSAS mı? dersen, PKART daha avantajlı bir durumda derim...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri