Şimdi izledim Hatayda 7 milyon istenen 2 yıllık bina çökmüş 150 kişi yaşıyormuş iki kişi Kurtulmuş sadece
garanti bankası değil t.c de olan tüm bankalarda (mb faizi +3 baz alırsak) dolar kkm de yıllık 12, 3 aylık yüzde 4 ten fazla artarsa fark zaten verilmiyor bu iş yaklaşık 14 aydır böyle zaten yeni bir olaymış gibi yazıp kafa karışıklığına sebep olunuyor kanaatimce ..bu kkm olayı normal işleyişinin dışında önden prim , sonradan prim vs uygulamalar bankadan bankaya değişiklik gösteriyor .
bende bunu soyluyorum ,opsiyon faizi 9 degil 15 verilse bile kur garantisi olmayacagını defalarca yazdım,bankacılar kafa karıstırıp bunu musterilerine yapmaya calısıyorlar.aslında kendi işlerine bakıyorlar.
illa işlem yapılacaksa kkm degil vade sonu kur anlaşmalı işlemler yapılmalı ,tabi bunu belli miktar ustune yapıyor bankalar.misal 45 gun yaptınız ,45 gun anlasılan tl faizini alıp ,vade sonunda anlaşdıgınız kur dan dovize donuyorsunuz
kur garantisi olmaz olur mu siz benim yazdığımıda yanlış anlamışssınız .kur garantisi her daim var kkm de ..kur 30 da olsa 100,000 *30 karşılığı olan 3 milyon tl 3 ay sonra her halükarda hesabınızda olur .....milletin yanlış anladığı şu dolar 30 olursa hem 100,000 dolar karşılığı 3 milyon olacak hemde baştaki 1milyon dokuzyüz bine yüzde 9 faiz alacak ..
Yer İmleri