Sayfa 890/1001 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    İyide yillik %10 dolar faizi demek iyi almis.
    Kkm sonunda faiz alsaydi dolar ne olurdu belli degil.
    Bence super.
    güzel faiz... keşke abd de yada euro bölgesinde yaşayıp bu faiz yense ...yoksa 6 ay sonra doların aynı kaldığı durumda alınan 5,000 dolar ülkmeizdeki enf karşısında bir cacık olmaz..yabancı ülkede çocuk okutana vs .güzel bir katkı yapar.

2. Şimdi izledim Hatayda 7 milyon istenen 2 yıllık bina çökmüş 150 kişi yaşıyormuş iki kişi Kurtulmuş sadece

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    KKM de dolar kuru ne olursa olsun ister 1 tl ye düşsün , ister 100 tl ye . Saat 11 den önce haber verirsen dolar olarak paranı alabilirsin
    garanti bankası bana ddkkm olacaksa ,doviz yıllık 12 den fazla artarsa farkın verilmeyecegi soyledi ,opsiyon faizi %9 peşin dedi.sizin oyleyse sorun yok

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    garanti bankası bana ddkkm olacaksa ,doviz yıllık 12 den fazla artarsa farkın verilmeyecegi soyledi ,opsiyon faizi %9 peşin dedi.sizin oyleyse sorun yok
    garanti bankası değil t.c de olan tüm bankalarda (mb faizi +3 baz alırsak) dolar kkm de yıllık 12, 3 aylık yüzde 4 ten fazla artarsa fark zaten verilmiyor bu iş yaklaşık 14 aydır böyle zaten yeni bir olaymış gibi yazıp kafa karışıklığına sebep olunuyor kanaatimce ..bu kkm olayı normal işleyişinin dışında önden prim , sonradan prim vs uygulamalar bankadan bankaya değişiklik gösteriyor .

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    garanti bankası değil t.c de olan tüm bankalarda (mb faizi +3 baz alırsak) dolar kkm de yıllık 12, 3 aylık yüzde 4 ten fazla artarsa fark zaten verilmiyor bu iş yaklaşık 14 aydır böyle zaten yeni bir olaymış gibi yazıp kafa karışıklığına sebep olunuyor kanaatimce ..bu kkm olayı normal işleyişinin dışında önden prim , sonradan prim vs uygulamalar bankadan bankaya değişiklik gösteriyor .
    bende bunu soyluyorum ,opsiyon faizi 9 degil 15 verilse bile kur garantisi olmayacagını defalarca yazdım,bankacılar kafa karıstırıp bunu musterilerine yapmaya calısıyorlar.aslında kendi işlerine bakıyorlar.

illa işlem yapılacaksa kkm degil vade sonu kur anlaşmalı işlemler yapılmalı ,tabi bunu belli miktar ustune yapıyor bankalar.misal 45 gun yaptınız ,45 gun anlasılan tl faizini alıp ,vade sonunda anlaşdıgınız kur dan dovize donuyorsunuz

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bende bunu soyluyorum ,opsiyon faizi 9 degil 15 verilse bile kur garantisi olmayacagını defalarca yazdım,bankacılar kafa karıstırıp bunu musterilerine yapmaya calısıyorlar.aslında kendi işlerine bakıyorlar.

illa işlem yapılacaksa kkm degil vade sonu kur anlaşmalı işlemler yapılmalı ,tabi bunu belli miktar ustune yapıyor bankalar.misal 45 gun yaptınız ,45 gun anlasılan tl faizini alıp ,vade sonunda anlaşdıgınız kur dan dovize donuyorsunuz

Anlamadım kur garantisi niye olmasın. Opsiyon faizi 9 ise ve siz 100k dolar yatirdiysaniz size ilk gün blokeli hesapta 9k dolar yatırırlar sonra kkm dönüşü 100k dolarınızı alırsınız

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ne farkından bahsediyorsunuz. Eger siz 100k dolar yatırdıysanız %12 kkm den ve dolar 3 ay içinde %3 ten fazla artarsa tam 100k dolar alırsınız vade sonunda.

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku

kur garantisi olmaz olur mu siz benim yazdığımıda yanlış anlamışssınız .kur garantisi her daim var kkm de ..kur 30 da olsa 100,000 *30 karşılığı olan 3 milyon tl 3 ay sonra her halükarda hesabınızda olur .....milletin yanlış anladığı şu dolar 30 olursa hem 100,000 dolar karşılığı 3 milyon olacak hemde baştaki 1milyon dokuzyüz bine yüzde 9 faiz alacak ..

Sayfa 890/1001 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •