estağfurullah, bende burdaki eski arkadaşlardan biraz baka baka, biraz fikrini alarak öğrendim,
kulakları çınlasın epeydir buralarda yok, twitter da da görünmüyor benim için en iyilerinden
Sn. Bıkmışbroker,
Sn. Avni Kefeli ( sidabumi) (nokta atışı zaman + puan analizleri müthişti) hala takip ederim
xtraderx
daha niceleri,
Sn. Alenichev şuan piyasalarda grafik teknik v.s. bakarak işlem yapan birisi seninle aynı durumları yaşar.Ben avrupa ingiltere ve abd başkanlarının konuşmaları sonrası sert bir tepki ve yükseliş gelebileceğini düşündüğüm için numunelik pozlar harici spot dışında işlem açmadım.Avrupa Abd ve İngiltere liderlerinin borsalardaki gaplı hızlı aceleci düşüşler devam ederken birçoğumuz sevdiklerimizi kaybedeceğiz nüfusun çoguna bulaşacak çok kötü bir hal alacak gibi beyanatları defalarca dile getirmeleri enteresan geldi yani liderler böyle bir durumda bunları düşünseler bile bu şekilde neden peşpeşe açıklamalar yaparlar borsalar yüzde 10 üzerinde sürekli eksi açarken.
buda ilginç biri yalan söylüyor
![]()
Ne anlama geliyor bu?MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri