bedelli yapıp milleti tokatlamaktan başka düşündükleri bir şey yok at hırsızlarının..trabzonun bedellisine katılanın aklından zoru olması lazım.. bu takım en iyi ihtimalle gelecek sene transfer dönemine kadar beş para etmez.. ondan sonrada parayı bulup iyi transfer yaparsa ancak bir ihtimal 2024-25 sezonu için alınabilir.. yatırım tavsiyesi değildir...
6.10 yaptı,bende hepsini satıp 5.70 pkente geçtim 155,164 yaptı yarısını sattım,ama bir moka yaramadı,çünkü bu 6 üstüne attı gideceğini biliyordum diğerini satıp bunu alırım dedim şimdi babayı aldık,neyse belkim yine alım fırsatı verir,petro 5 yaptı bu %8,ben zihnime göre yatırım yaparım kim ne söylemiş ona bakmam,el 5-10 bilemedin 300-500-1000 lotlan hareket eder ben k ile hareket ederim![]()
günlerdir bekleyip bugün tavan olunca mı yazma gereği duydun kardeş, sen kumar oynamaya devam et..sen daha kısa şortla dolaşırken ben hisse alıp satıyordum.. tophanedeki ayaklı borsayı duydun mu hiç.. işte o günlerden beri bu işin içerisindeyim.. çok şükür dünyalığımıda yaptım.. sakin ol şampiyon..
bize her yer tirebzon düşüyor çorbacı haberin olsun. çok bilmiş seni.![]()
Sabah seansında 5.50-kapanış 6 üstü,iyi oynuyorlar oyuncaklarıylan.
Sana laf yetiştirecek değilim,borsada 32 yıllığım,kurt borsacıyım ve yatırımcıyım,servet neki alt tarafı bir bez ütü toprak altı,biz hayır sever aileyiz milyar dolarlara yakın bağış yapmış aileyiz,vatanı düşmanın elinden çekip kurtaranız,bana sataşma benim yanımda ufak kalırsın,bağışlarımıza çöken olursa kursaklarında kalır kronik hastalıklara maruz kalırlar,zaten biri çekiyor,Fatih ne demişti vakıf mallarına çöken olursa lanetim olsun demişti,bu lanet çökenin peşini bırakmaz,sanırım anladın.
Yer İmleri