Sayfa 896/1004 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

CITI ve DBY 'için grafiği ekleiyorum...

Diğerleri bu ikisinin yanında küçük kalıyor...

İstersen onları eklerim ama bu ikisi sana fikir veriri...

Adamlar bir yerden almış, bir yerden satmış. Şimdi her ikisi de aynı seviyeye gelmiş... Yani ortalama zaten bu seviyeler...

İkisinin toplamı şu an için 663.720.666 lot olarak görünüyor...

Daha detaylı bilgi istersen paylaşabilirim ama şimdi akşam yemeğini hazırlamam lâzım...

Grafikler hem yakın hem uzak plan olarak 2 tane hazırlandı....

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. sayın T/A
    takas grafikleriin altına grafik eğrilerinin her bir kuruma bir renk verip adlarını altına not düşseniz(renkli küçük kutucukların içerisine kurumların ismini yazabilirseniz) çok çok daha kolay anlaşılır olabilir
    teşekkürler

Sn. Koçari,

Saygısızlık etmek istemem, lütfen yanlış anlamayın. Ama takas analizi buzdağının görünen kısmıdır bence. Adamlar yerli kurumlardan dahi alım yapıyor. Ya da yabancı satıyor diyorsun, karşılığı 10 - 15 kurumdan topluyor. Siz daha iyi bilirsiniz gerçi. Sahol konusunda katılıyorum size, ucuz kalan holding şirketi bence de.

Saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmt Yazıyı Oku
    Sn. Koçari,

Saygısızlık etmek istemem, lütfen yanlış anlamayın. Ama takas analizi buzdağının görünen kısmıdır bence. Adamlar yerli kurumlardan dahi alım yapıyor. Ya da yabancı satıyor diyorsun, karşılığı 10 - 15 kurumdan topluyor. Siz daha iyi bilirsiniz gerçi. Sahol konusunda katılıyorum size, ucuz kalan holding şirketi bence de.

Saygılar
    Saholu yan hisse portfoyume attim hissede teknik olarak umut var tesekkurler..

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    CITI ve DBY 'için grafiği ekleiyorum...

Diğerleri bu ikisinin yanında küçük kalıyor...

İstersen onları eklerim ama bu ikisi sana fikir veriri...

Adamlar bir yerden almış, bir yerden satmış. Şimdi her ikisi de aynı seviyeye gelmiş... Yani ortalama zaten bu seviyeler...

İkisinin toplamı şu an için 663.720.666 lot olarak görünüyor...

Daha detaylı bilgi istersen paylaşabilirim ama şimdi akşam yemeğini hazırlamam lâzım...

Grafikler hem yakın hem uzak plan olarak 2 tane hazırlandı....

çok çok teşekkürler bu benim için yeterli
    kolay gelsin
    afiyet olsun.
    o zaman adamlar mallarını yerlerine koymuşlar ve hareketin başlaması çok yakındır diye yorumluyorum.
    nasip.

6.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    çok çok teşekkürler bu benim için yeterli
    kolay gelsin
    afiyet olsun.
    o zaman adamlar mallarını yerlerine koymuşlar ve hareketin başlaması çok yakındır diye yorumluyorum.
    nasip.
    Yıllardır bunca yabancı kaçışına rağmen eski pozisyonlarını yakalamış olmaları hisseyi taşımam için yeterince fikir veriyor
    hisse zaten açık ara alabileceğim en ucuz kalmış hisse.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmt Yazıyı Oku
    Sn. Koçari,

Saygılar
    Yok eks ortağım
    olurmu öyle şey? herkes fikrini söyleyecekki fikirler çatışsın ve doğruyu bulalım
    çoğunluk yanlışta ittifak etmez
    saygılar.

8. Son 3 aylık Sahol yabancı oranı (İşYatırımdan alıntıdır)

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz...
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

Sayfa 896/1004 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •