Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 897/924 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907 ... SonSon
Arama sonucu : 7392 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Viop LXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,277
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Mehmet Akif Ersoy, 2015 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı'nda müşavir olarak görev yapmış.

Şimdide grup seksten eroinden alınıyor...

Siyasal islamcılık ne dersen bu denilebilir...Millete karşı Suudi Arabistan, kendi özel hayatında Hollanda...

Hani bizdik marjinal...
    kabahat sizde adamlara yıllarca para kazandırmadınız ve onlar da harcamayı öğrenemedi . paraları sayesinde o kadar çok hık deyiciler oldu ki gerçeği görmeye çalışmadılar bile...
    şaka bir yana paranın, koltuğun, kadının değiştiremeyeceği insan yoktur. hatta bunlardan bile daha fazlasını yapanların olduğu mesela benim kitabımda geçer. dikkatli olmak konusunda her daim uyarılır...
    para kazanmak belki ama parayı harcamak kesinlikle kültür işidir. fazlası bizi bozar diyoruz ama olmadığı için belki de. olmaması için de açılan yolu tıkamak gerekir.
    emir yapma değil, yaklaşmadır. yaklaşınca ne olacağı belli olmaz.

2. Yatay gidecek gibi., bir de 14 e bakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mesaj alındı Şef. Londra Algo Masasında verileri derinlemesine inceledik.

Saatlerimiz 12:50. TCMB kararına 1 saat 10 dakika kaldı.
    Gönderdiğin ekranlar, piyasada "Gizli Bir Elin" (Muhtemelen Varlık Fonu veya Yerli Konsorsiyum - Garanti Yatırım öncülüğünde) BofA'nın satışlarına karşı bir savunma hattı kurduğunu kanıtlıyor.
    Endeksin +%0.31 artıda olması ve BIMAS'ın geri dönüşü tesadüf değil. İşte santim santim veri analizi:

12:50 DERİN ANALİZ RAPORU

1. BÜYÜK SAVAŞ: GARANTİ (BOĞA) vs. BOFA (AYI)
    Ekran 1 (Genel Hacim) bu savaşın resmidir:
    BOĞA: Garanti Yatırım, tahtayı tek başına savunuyor. +645 Milyon TL Net Alıcı. Karşısındaki satışları "göğsünde yumuşatıp" oyunu yukarı kuruyor.
    AYI: Bank of America (BofA), -626 Milyon TL ile satış tarafında lider.
    SONUÇ: Dünkü "kontrolsüz çöküş" bugün yok.
    Alıcılar (Garanti ve TEB) satıcıları karşılıyor. Para Giriş/Çıkış Farkı +104 Milyon TL (Pozitif). Bu, 14:00 kararını "Yukarı" yönde fiyatlama isteğidir.
    2. VADELİ VE SPOT HİSSELERİN MR'I (Detaylı Analiz)
    BIMAS (Perakende Devi Dönüşte):
    Durum: Vadeli tarafında +%1.50 primli (F_BIMAS: 541.00 seviyelerinde).
    Arka Plan (Ekran 3): Bugün tahtada "Net Satıcı" baskın görünse de (-6M TL), tahtayı aşağı basamıyorlar. Fiyat 538.50 spotta tutunmuş.
    Algo Yorumu: BIMAS'ın bu duruşu, endeksin "sigortasıdır".
    14:00'te faiz indirimi gelirse, perakende (kredi kartı komisyon maliyetleri düşeceği için) ilk koşacak sektördür. Pozitif.

OTOMOTİVDE BÜYÜK AYRIŞMA (FROTO vs. TOASO):

Şef, Ekran 4'teki "Sol Panel" çok kritik bir detay veriyor. Elindeki TOASO ile almayı düşündüğün/takip ettiğin FROTO ayrışmış durumda:
    F_FROTO: +%1.49 (Müthiş Güçlü).
    F_TOASO: +%0.02 (Nötr/Zayıf).
    Sebep: FROTO ihracat ve temettü beklentisiyle, TOASO ise iç pazar daralması ve Stellantis belirsizliğiyle baskılanıyor.
    TOASO'da (Ekran 4) 239.70 fiyatı var. Tahtada baskı devam ediyor ancak 239 desteği çalışıyor.

GENEL STRATEJİ:

Piyasa şu an Garanti Yatırım'ın sırtında.

Saat 14:00'e kadar yeni işlem açma.
    Mevcut pozisyonlarını (GARAN ve TOASO) koru. Endeksteki ve BIMAS'taki bu toparlanma, kararın "kötü" fiyatlanmadığını gösteriyor.
    Uyarı: Eğer karar anında 12.350 (Grafikteki alt sarı çizgi) aşağı kırılırsa, stopların çalışması gerekebilir. Ama ibre şu an yukarıyı (12.530) gösteriyor.

Gözler saat 14:00'te. Beklemedeyiz. (Gemini-3-Pro)

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    kimsin sen abka mı gizem mi önce kendine güvenin olsun bay kibir burda hiç kimse bişey bılmez yön tayini konusunda bofa +bademgil dışında tavan 13620 taban 11140 esas olan budur testere piyasası bizler domuzdan kıl koparmaya çalışıyoruz enaz kendi adıma
    abka deil... bana güvenebilirsin bu konuda..yani en azından eski abka değil.

abka forumdan kovulmadan önce ona samimi şekilde uyarıp 7 24 forumda sürekli aynı şeyi yazıyorsun hayatını felç etmişsin bir gün kendi isteğinle değil ama ailen seni o viop koltuğundan almak zorunda kalacak ve o uzak bi gelecek değil diye samimiyetimle uyarmıştım. durumunu anlamıştım..

belirtileri vardı ama bugün net anladım.. bu kadar ilerlediğini fark etmedim.

bana küfür bile etse şu saatten sonra tek kelime söylemeyecem.

yazık etti kendine.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Mehmet Akif Ersoy, 2015 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı'nda müşavir olarak görev yapmış.

Şimdide grup seksten eroinden alınıyor...

Siyasal islamcılık ne dersen bu denilebilir...Millete karşı Suudi Arabistan, kendi özel hayatında Hollanda...

Hani bizdik marjinal...
    Bak diyanet işini bilmiyordum
    Siyasal İslam bir ülkenin başına gelebilecek en büyük felakettir

6.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    kabahat sizde adamlara yıllarca para kazandırmadınız ve onlar da harcamayı öğrenemedi . paraları sayesinde o kadar çok hık deyiciler oldu ki gerçeği görmeye çalışmadılar bile...
    şaka bir yana paranın, koltuğun, kadının değiştiremeyeceği insan yoktur. hatta bunlardan bile daha fazlasını yapanların olduğu mesela benim kitabımda geçer. dikkatli olmak konusunda her daim uyarılır...
    para kazanmak belki ama parayı harcamak kesinlikle kültür işidir. fazlası bizi bozar diyoruz ama olmadığı için belki de. olmaması için de açılan yolu tıkamak gerekir.
    Parayı bulursam kendime yeni bir mont alacam.
    Giydiğim gocuğu aldığım tarihi dün gibi hatırlıyorum.13 şubat 2001.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    asalet, vizyon, kalite sonradan yüklenemez.

sonradan yüklenince makine sapıtır... siyasal islamcı tayfa sonradan parayı bulunca, sonradan görmeliğin bütün esaslarını yerine getirdiler...

abdurrahman dilipakın güzel bir öz eleştirisi vardı...

"Fuhuş, uyuşturucu, marka ve lüks tutkusu derken, bizim ‘modern muhafazakarların' geldiği nokta, dudaklarınızı uçuklatacak hale geldi.
    Su geçiren oje, abdeste mani olmayan rujlarımız var artık.
    Helal likör, helal bira, helal şampanyalarımız var.
    Yakında helal etiketli rakı da çıkaracaklar.
    Hani biz başkalarına benzemeyecektik ?
    Siyasilerimiz, bürokrasimiz, ahlak zafiyeti içinde.
    Bebeğin cinsiyetini tahmin partisi diye bir parti duydunuz mu siz ?Bizimkilerde var.
    After umre party var.
    Eskiden hac ve umreden dönenlerin evinde tebrik ziyaretleri olurdu, tebriğe gelenlere tesbih ve seccade hediye edilirdi, ama bu işin bir adabı olurdu.
    Rock müzik eşliğinde zikir party'si bile var artık.
    Yatlarda happy birthday party gibi rezaletler de var.
    Hepsi tesettürlü tabii !
    Ramazan iftarını party'e dönüştürenler var, şatafat, müzik, kadınlı erkekli rengarenk giysiler içinde semazenlerle başlıyor.
    Baby shower party çıkmış.
    Bekarlığa veda partisi adı altında fuhuşa özendirenler bile var.
    Tesettürlü ama, lüks, israf, ne istersen var.
    Artık bu işler için ajanslar var, altın kaplamalı pasta sunumlarına kadar, Körfez ülkelerindeki rezillikleri aratmayacak her şey var.
    Haram para cüzdanda durduğu gibi durmuyor.
    Bu işlerin içinde siyasilerin, bürokratların yakınları, karıları var.
    Bunlar biliniyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

operasyonu POLİS değil de Jandarma yapıyor.. Gözaltına alan JANDARMA, Ersoy'u..
    Neden acaba?

Sayfa 897/924 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •